aceleye gerek yok. mal kaptýranlar, kenarda bekleyenler, izleyenler gelecek. "çok düþtü" muhabbeti günlerce sürecek. arada kötü haber akýþý da baþlayýnca piþmanlýklar baþlayacak.
devamýna bakacaðýz.
aceleye gerek yok. mal kaptýranlar, kenarda bekleyenler, izleyenler gelecek. "çok düþtü" muhabbeti günlerce sürecek. arada kötü haber akýþý da baþlayýnca piþmanlýklar baþlayacak.
devamýna bakacaðýz.
audentes Fortuna iuvat
Bu piyasayý yaptýðý iddia edilen 4 kiþi kimdir var mý bilen ?![]()
Üniversitenin giriþinde kestaneci vardý. Millette o zaman da para yoktu fazla satýþý olmazdý ama adam satýþýný yapardý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Düþünüyorum kafandan geçenlere mi içinden gelene mi uymak lazým?
Bazý þeyler var ki çocuðuna bile tavsiye vermek zor.
https://www.youtube.com/watch?v=bZ7s3yEQrEU
Gülþen - Bu Gece
Bir hisse sayfasýnda gördüðüm en faydalý yazý þu þekildeydi.
"Alýn satýn korkmayýn sizin paranýzý almayýz."
Þimdi düþünüyorum adam haklýydý. Ama her hisse öyle deðil, belki herif devir etmiþtir artýk.
Ýlginç bir mecra bu Twitter. Adam 6000 endeksten beri düþeceðiz diyor.. 7900 olmuþ endeks. Cuma satýþý sonrasý bak demiþtim diyor.
Sayýlarý da az deðil bu hüstatlarýn..
Buna bir de hocam pazartesi ne olur diye soranlar var...Allah akýl fikir versin..
Rallileri eli belinde izleyen adamlardan uzak durun..Size sürekli her gün düþecek diyen adamlarý okumayýn...Kendileri kazanamadýklarý gibi sizi de etkilerler....
Ýçeride kalýn gerekirse yukarýdan %3-5 düþükten mal verirsiniz ama çýkarken rallinin içinde olursun... Zaten fazlasýyla almýþ olursun...
Bu Twitter tehlikeli.. Þimdi para da veriyorlar. Herkes saçma sapan yazmaya baþlayacak..
En büyük takýntým da hüstatlarýn %90 ý ücretsiz tradingview kullanýyor.. Ayda 300-500 lira veremeyen adamdan tavsiye almayýn..
Türk sanayisi ucuz kredi
Yabancý paraya muhtaç
Kurulduðundan beri
Global in acentelarý dýþardan kolayca borçlanmýþtýr. Bu nedenle hisse fiyatlarýyla ilgilenmezdi.
Þimdi Anadolu irfaný þirketler ucuz kredi almak için þirketlerini pahalý gösteriyorlar. Hatta hisselerini geri alýp yapýyorlar...
Yani Anadolu irfaný þirketler çok düþmez.
Ýktidar la ters düþen zengin olmaz.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri