Öðleden sonra 15:00 gibi akþam not deðiþimi olabilir servisi yapýldý bazý aracý kurumlardan.
Üstüne mutlaka isc-þiþe hikayesini duymuþsundur bir turda öyle servis vardý.
42.34-42.52-43.60 olmak üzere bir dünya Ereðli ve longlarýný aldým.
Alma sebebim de vadeli de açýlan pozisyonlar.
Bakalým ne olacak ama asýl borsa haftaya olacak.
Bol þanslar, iyi hafta sonlarý.
Bear abi müsait olduðun bir zamanda Ereli 8-9. ay vadeli pastasý atarsan çok mutlu olurum.
Þimdiden teþekkürler.
ben anlamam
Ben yoruldum BORSA
https://www.youtube.com/watch?v=K7z3590-Mt0
yeni vade de izine çýkýp dinlenicem.
Bear_Bull
@BearBull26
Yazdýktan 2 dakika sonra Kap gelmiþ.
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulumuzun 25.08.2023 tarihli kararýyla;
• 100. yaþýný kutlamakta olduðumuz Cumhuriyetimizin ilk yüzyýlýnda kuruluþ misyonumuz doðrultusunda bugüne kadar farklý sektörlerde bizzat kurduðumuz veya iþtirak ettiðimiz þirketlerle üstüne düþen vazifeyi baþarý ile tamamlayan Bankamýzýn, bu kapsamda sürdürdüðü çalýþmalarýn ve iþtirak portföyümüzün; ikinci yüzyýlýmýza baþlarken tam bir konsantrasyon ve artan Grup sinerjisiyle, daha etkin, dinamik ve verimli yönetilmesi, yeni faaliyet alanlarýnda stratejik yatýrýmlar yaparak sürdürülebilir büyümeye katkýda bulunacak bir yapý oluþturulmasý hedefiyle ve nihai noktada Genel Kurulumuzun onayýna tabi olmak üzere, Bankamýz mülkiyetinde bulunan;
Baðlý ortaklýklarýmýzdan;
- Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ. sermayesindeki %50,93 oranýndaki,
- Türkiye Sýnai Kalkýnma Bankasý A.Þ. sermayesindeki %47,68 oranýndaki,
- Ýþ Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. sermayesindeki %65,74 oranýndaki,
- Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki %52,06 oranýndaki,
- Trakya Yatýrým Holding A.Þ. sermayesindeki %100,00 oranýndaki,
- Milli Reasürans T.A.Þ. sermayesindeki %87,60 oranýndaki,
- Anadolu Hayat Emeklilik A.Þ. sermayesindeki %62,00 oranýndaki,
- Ýþ Finansal Kiralama A.Þ. sermayesindeki %27,79 oranýndaki,
- Ýþbank AG sermayesindeki %100,00 oranýndaki,
- JSC Ýþbank sermayesindeki %100,00 oranýndaki,
- JSC Isbank Georgia sermayesindeki %100,00 oranýndaki,
- Moka Ödeme ve Elektronik Para Kuruluþu A.Þ. sermayesindeki %100,00 oranýndaki,
- Ýþnet Elektronik Bilgi Üretim Daðýtým Ticaret ve Ýletiþim Hizmetleri A.Þ. sermayesindeki %100,00 oranýndaki,
- Ýþ Merkezleri Yönetim ve Ýþletim A.Þ. sermayesindeki %86,33 oranýndaki,
- Kültür Yayýnlarý Ýþ Türk A.Þ. sermayesindeki %100,00 oranýndaki
paylar ile iþtiraklerimizden
- Arap Türk Bankasý A.Þ. sermayesindeki %20,58 oranýndaki payýn
Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19-20. maddeleri, Türk Ticaret Kanunu'nun 159-179. maddeleri, Bankalarýn Birleþme, Devir, Bölünme ve Hisse Deðiþimi Hakkýnda Yönetmelik, Sermaye Piyasasý Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nca yayýmlanan II-23.2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði hükümleri ve ilgili diðer mevzuat çerçevesinde, Birleþme ve Bölünme Tebliði'nin 17. maddesinde düzenlenen "iþtirak modeliyle kolaylaþtýrýlmýþ usulde kýsmen bölünme" yöntemi ile Bankamýzýn %100 baðlý ortaklýðý þeklinde yeni kurulacak bir anonim þirkete devredilmesi,
• Kýsmi bölünme iþlemlerinin 30.06.2023 tarihli finansal tablolarýmýz üzerinden gerçekleþtirilmesi,
• Kýsmi bölünme iþleminin SPK'nýn II-23.2 sayýlý Birleþme ve Bölünme Tebliði uyarýnca "Ýþtirak Modeliyle Kolaylaþtýrýlmýþ Usulde" yapýlacak olmasý nedeniyle baðýmsýz denetim raporu ile uzman kuruluþ görüþü alýnmamasý,
• Ýlgili Sermaye Piyasasý mevzuatý uyarýnca Duyuru Metni, Bölünme Planý, Bölünme Raporu, inceleme hakký duyurusu ve gerekli diðer belgelerin hazýrlanmasý ve gerekli tüm yasal iþlemlerin yürütülmesi,
• Bu kapsamda, Ticaret Bakanlýðý, BDDK, SPK, SEDDK, Rekabet Kurumu, TCMB, EPDK, MKK, Ticaret Sicil Müdürlükleri de dahil olmak üzere tüm resmi ve özel kurum ve kuruluþlar nezdinde gerekli tüm baþvuru ve iþlemlerin yapýlmasý
konularýnda Genel Müdürlüðümüz yetkili kýlýnmýþtýr.
Holdingleþmeye gidiyor gibi.
>>>>>>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1189787
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri