Bu foruma girenler ya ücretli çalýþan ya emekli birikimi olan biri yada esnaf. Esnaf ise mal stoklar para kazanýr. Diðerleri de kkm yada fiziki döviz ve altýndadýr. Ben olsam aynýsýný yapardým. Ben düðün yaptýðým için para da nakit avansýn parasý ve ödemelerim artýk gelirimin katlarý olduðu için 2 aya yakýn borsada iþlem yaptým þansým yaver gitti çoðunlukla hisse taþýmadan ayný hisseyi 50-100 kez küçük küçük al sat ile param da küçük olduðu için parama göre %50 yaptým. Ama aldýðým hisse miktarý 10-15 bin TL lik 2-5 kademe kâr hedefi ile iki aydýr tuttu. Fakat iþlem yaptýðým hisselerde param milyon olsaydý o kazancýn imkaný yok olmaz ve o riski de almazdým.
JonDowes (e507) üstat, twitter'da sýrayla ayaðýný birilerinin aðzýna sokuyor, çok eðlenceli, kaçýrmayýn![]()
Robin Brooks
@RobinBrooksIIF
Turkey is poster boy for large devaluations boosting exports. Export volumes are up far above other EMs (lhs, red). But this hasn't lifted the current account, as Turkey is addicted to election-driven credit expansions, pushing up imports (rhs, red). Next election is March 2024.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Üç paket hasta bezi almýþtým 516 TL üç gün önce elime geçti onay vs bir baktým ayný site ayný firmada 710 TL olmuþ. Ülkedeki enflasyon kendi kendine uçuyor nasýl düzelecek aklým almýyor
Adam 15.000 TL. bayram ikramiyesi, en az asgari ucret kadar emekli maasi sozu verdi mi ?
Verdi.
Sokak roportajinda, elim kirilsaydi da bunlara vermeseydim diyor.
Muhabir soruyor, neden bunlara verdiniz, baska adam mi var diyor.
Durust insan bu toplumda allerji yaratiyor.
Cunku kendi, herbiri, hayatinin hic bir doneminde durust olmadi.
Ticaret yaparken de.
Namaz kilarken de.
Bir de cok yaygin bir cevap var.
Peki bir daha ki secimde bunlara oy verirmisin ?
Asla vermem.
Peki kime verirsin.
Hic kimseye. Oy kullanmam.
Bu 22 yillik ders almis hali.
Yer Ýmleri