iki aydýr bizde bilanço vs ne varda alýyorlar diyorduk.meðer birileri birilerinin kulaðýna fýsýldamýþ.borsayýda kendilerine benzettiler.tam çakal yuvasý olmuþ...y.t.d.
iki aydýr bizde bilanço vs ne varda alýyorlar diyorduk.meðer birileri birilerinin kulaðýna fýsýldamýþ.borsayýda kendilerine benzettiler.tam çakal yuvasý olmuþ...y.t.d.
tavan olmasý lazým ama ...y.t.d.
Üstadým, haksýzlýk ediyorsunuz. Bir kere ben kendi kendime pir demiyorum piyasadaki dostlarým diyor.:) Diðer konu Ayen Ostim haberi eli kulaðýnda, çok yakýnda gelecek ve bu yazdýðýnýza piþman olacaksýnýz. Benim hisseden ayrýlmýþ olmam herhangi bir mesaj içermiyor. Bu kaðýttaki maliyetim 2.98 idi ve gayet güzel para kazandýk. Ve kaðýdýmýz an itibariyle % 4 küsur primde bu piyasaya raðmen.
El insaf !
Arnavutluk yatýrýmý tamamen satýlýrsa Ayen’in kasasýna kaç para girer acaba? Bu satýþ olursa elde edilen gelir nerede ve nasýl deðerlendirilir ?
Þirket aylar öncesinde bir firmaya hisse kýsmý satýþý veya Arnavutluk yatýrýmýnýn tamamýný satýþ imkanlarýný araþtýrmasý için yetki veriyor , böyle önemli bir konuyu lütfedip KAP a bildirmiyor . !
Bugün apartopar bildirdiklerine göre satýþýn gerçekleþme ihtimali kuvvetli , bekleyip göreceðiz.
Bu aþamadan sonra bari gecikmeden elde edilecek geliri nasýl kullanmayý planladýklarýný yatýrýmcýlarýna açýklasalar .
YTD
Yer Ýmleri