iyice uzuncu oldum hissede. Kýsa vadede umudum kalmadý.
iyice uzuncu oldum hissede. Kýsa vadede umudum kalmadý.
kaðýt ýkýye katladý diyen arkadaþ nasýl ýkýye katlama bu.7 kusurden 4.94 ýnmiþ , nerenizle bakýyorsunuz hisseye, ayrýca internet yasaðý soranada ,bürüt takas olduðunu bile söleyemiyorsunuz,iþin garibi biri çýkýp ta yazma nezaketi bile göstermiyor.kýsaca sayfa esir düþmüþ. yakýþmýþta yani...
Gayet guzel baktim.1.90 dan 7.50 ye gitti.Alan kazandi zamaninda satan daha cok kazandi.brut takasi da sen soyle cok biliyormussun madem.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 haftdadýr tek yorum yok. demekki zamanýn yaklaþýyo ayen.
Ayen’in yeni yatýrýmý, Çaypýnar Res , tamamlanmak üzere. Tamamlandýðýnda yýllýk 84.000.000 kwh elektrik üretimi planlanýyor . Birim satýþ fiyatý 10 yýl boyunca 9,3 usd cent olacaðýndan Ayen finansallarýna 7.812.000 usd/yýl ilave ciro getirecek olup bunun yaklaþýk 3,5 milyon dolar faaliyet karýna pozitif katkýsý olacaðýný hesaplýyorum. Yatýrýmýn en geç ekim sonuna kadar devreye alýnmasýný bekliyorum. Arnavutluk satýþý Ýle ilgili olumsuz bir açýklama gelmediðine göre görüþmeler devam ediyor herhalde. Bekliyoruz , sabýrla. Uzun vadeliyiz. YTD
Þirketin problemi yurtdýþý operasyonlarýnda. Yurtiçinde 155 milyon faaliyet karý üretirken yurtdýþýnda nerede ise faaliyet zararý oluþacakmýþ. Nedeni nedir , kötü yönetim olma ihtimali yüksek.
Eylül sonuna kadar devreye almayý planladýklarý Balýkesir res yatýrýmýnýn ancak 1/3 ünü (yaklaþýk) 29 Ekim’de ancak devreye alabildiler. Kalaný hala devreye alýnamadý .
Bu çok baþarýlý profesyonellerin olduðu þirketin genel yönetim giderler geçen sene ilk 9 ayda 17 milyon ilken bu sene 27 milyon. Çok baþarýlýlar ya ondan (!) .
TL nin deðer kaybýnýn hýzlanacaðýný sokaktaki vatandaþ bile biliyorken bu çok baþarýlý yönetim TL borçlanmak yerine hala döviz bazlý borçlanýyor. Bravo . Çok baþarýlýsýnýz (!)
Bari Arnavutluk yatýrýmýný iyi bir fiyata satýn da bir defa da olsa kedi olalý bir fare tutun...
Son düzenleme : Hotas; 09-11-2020 saat: 22:56. Sebep: Yazým hatasý
Merhabalar,
AYEN 2020/9 bilançosuna göre çýkardýðým tablo ve grafikleri aþaðýdaki linkte paylaþýyorum. Faydalý olmasý dileðiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygýlar
Twitter hesabýmdan da takip edebilirsiniz.
Yer Ýmleri