Düþebileceði son nokta 3.91 sanýrým. Umarým düþmez çok can yaktý
SELAMÜN ALEYKÜM SEVGÝLÝ ARKADAÞLAR............
YAZILARIMDA NAÇÝZANE USULÜNE UYGUN OLARAK SÝZ DEÐERLÝ ARKADAÞLARIMI DEFATEN UYARMAYA GAYRET ETTÝM....CÝTÝBANK SATIÞLARINA DEVAM ETTÝÐÝ SÜRECE DE ALIM ANLAMINDA TEMKÝNLÝ OLUNMASI GEREKTÝÐÝNÝ BELÝRTTÝM. HÝSSE DÜÞERKEN VE DÜÞMEYE DEVAM EDERKEN TEKRAR TEKRAR ALIMLAR YAPARAK DENGE YAPMANIN ÇOK UYGUN OLMADIÐINI ANLATMAYA ÇALIÞTIM. GELÝNEN NOKTADA ÞU ANDA AYEN MAALESEF 4.47-4.48 BANDINDA HAREKET EDÝYOR...CÝTÝBANK, SATICILAR ARASINDA 3. SIRADA VE HÝSSEDEKÝ PAYINI DA %30 KÜSURLARA KADAR DÜÞÜRDÜ....YANÝ EN BAÞINDAN BERÝ SÖYLEMEYE ÇALIÞTIÐIM GÝBÝ, DURUMDA BÝR DEÐÝÞÝKLÝK YOK......ELÝNDE MAL BULUNAN ARKADAÞLARIMA ALLAH SABIRLAR VERSÝN....DENGE YAPMAYA ÇALIÞAN ARKADAÞLARIM NE OLUR EN AZINDAN CÝTÝBANK'I TAKÝP ETSÝN....HENÜZ ALMAYANLAR ÝSE; ALIM ÝÇÝN KEYÝFLERÝ BÝLÝR.....BENÝM DERDÝM, DERTLENMEM KENDÝM GÝBÝ KÜÇÜK YATIRIMCI OLAN ARKADAÞLARIM.....saygýlarýmla.....
---yazdýklarým asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir---
Endeks -1.20den artý 0.50ye geldi..Ayen beyefendi hala yüzde3.4 aþaðýda.Tebrikler.YTD
þu ayenin bist fiyatlamasý konusu sözün bittiði yer. En hafif deyimiyle adilik. 14.30 LARA KISA SÜREDE GÝTMESÝDE, yýllarca hisse fiyatýnýn baskýlanmasýda, bu þekilde düþüþüde anormal. Düþüþün durmasý lazým. Düþüþün nerede duracaðýný, nereden döneceðini ancak tahtadaki çakal grubu bilir. almak için þimdilik izliyorum. Þirketin faaliyeti ve durumu konusunda endiþem yok. Þirketin sahipleri ve bist hareketleri , fiyatlamasý konusunda ayný iyimserliði taþýyamýyorum. Kiþisel düþüncedir. yanlýþda olabilir. Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Keþke brüt takasa alsalar,satacak adam bulamýyýnca seve seve çýkarýrlar.YTD
Ulan adam olun elinizi taþýn altýna koyun þeklen de olsa 1milyon Lot geri alým yapacaðýnýzý bildirin.Biþey kaybetmezsiniz.YTD
Yer Ýmleri