Dün Ayenin tekniginden bahsetmiþtim 4.45 desteði bugün çalýþtý yarýn da çalýþýrsa ver elini ilk durak 5.60 olur..
Dün Ayenin tekniginden bahsetmiþtim 4.45 desteði bugün çalýþtý yarýn da çalýþýrsa ver elini ilk durak 5.60 olur..
Merak edilecek bir durum yok 98.00 altý düþünmüyorum endekste sabýr AYEN dediðim yere kesin gelecek. .
Rahip davasýnda tahliye kararý çýkmazsa ABD ile iliþkiler gerilecek, ABD karþýlýk olarak F-35 satýþýný durdurma kararý verecek ve sonrasýnda da mahkeme Atilla Hakan davasýnda Halkbank'a ceza kararý verecektir. Bütün bu geliþmeler ýþýðýnda endekste 85binler bile olasý görünüyor.
Burasý borsa desteðinde desteði tabiki vardýr 3 aylýk pek parlak deðil 3 gün daha sabredin 11 mayis AYEN yön deðiþtirecek ,bunlar benim fikrim yatýrým tavsiyesi deðildir. .
[QUOTE=LEFEVRE;2118628]BEN CREDÝT SUÝSSE DEMEDÝM KÝ; CÝTÝBANK YABANCI DEDÝM SEVGÝLÝ GÜVENERG......SANIRIM YANLIÞ ANLAÞILDI......bu arada akþam itibariyle citibank alýcýlarda %9.80 ile 5. sýrada....saygýlarýmla.....
Arkadaþým 5. Sýradaki city deðil icbct turkey eski tekstilbank 30 bin alýþý var satýcý ciredit mal taþýmaz city takasýndan düþer
Yer Ýmleri