Barajlar doluyor ne kadar tutacaksýnýz daha.
Barajlar doluyor ne kadar tutacaksýnýz daha.
Barajlar doluncamý çikiyor
Grafik ler net degil teknik rakamla yazabilecek varmý tþk
Böyle durumlarda biraz sabýr derim. Düþtükçe aldým. Artýk bekleme zamaný En azýnda bilanço hareketini görmek gerekir. Þunun þurasýnda kalý bir ay.
Ayen acemi iþi Grafiði Kesinlikle YTD deðildir cizimler teknik bilgi geliþtirme amaçlýdýr.
ayen.jpg
Þahsen geçen ay dolarýn 5.3 civarý bir yýl sonu kapanýþ yapacaðýný düþünerek pozisyonlarýmý faliyet karý iyi dövizden zarar eden þirketlere kaydýrdým.
6 adayým vardý. Bunlar Ayen Blcyt Gents Karel Uluun ve Yunsa idi. Bu 6 adaydan Ayen Blcyt ve Uluun u makul sayýlabilecek fiyatlardan almak kýsmet oldu. Ancak gel gelelim yüzde 3-5 prim dýþýnda doðru dürüst hareket yapan yok.
Demek borsa bitmiþ diyorum. Dolar arttý diye yarý fiyatlarýna düþen ciddi faliyet karý açýklayan bu 6 þirket dolar yüzde 15 inince bile yüzde 15-20 prim yapamadý.
Ýlla nerde kumar kaðýdý var onlarý mý almak lazým yüzde 15 20 kar edebilmek için?
Ytd
Aynen katýlýyorum nerde batmiþ kagýt var insanlar orda medet bekliyor sonrafa diyorki battým borsada yatýrýmcý yok kalmamýþ kýbrýsa gýdemeyenler hokkabaz kagýtlarýna sögüþleniyor gül gýbý ayenýn yuzune bakan yok
LG-H840 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli furyasýna Ayen de katýldý en sonunda.
Faliyet karýnda devam eden artýþ, döviz kurlarýndaki düþüþ ve kýþ dönemine raðmen fiyatýnýn hala diplerde olmasýný bu beklentiye baðlýyordum ve sonunda oldu.
Ancak beklediðimden çok az oldu. Bende birçok þirket gibi yüzde 100 yapar diye bekliyordum sadece yüzde 36 açýkladý.
Bu da benim için olumlu bir durum. Sadece gerektiði kadar artýþ yapmak þirketin de iyi niyetli olduðunu gösteriyor.
Belki p.tesi haberin ilk þoku ile bir düþüþ yaþayabilir ama sonrasýnda olumlu bir görüntü çizmesini beklerim. Hatta þahsi beklenti olarak beklenenden çok düþük bir bedelli açýkladýðý için direk olumlu bir açýlýþ yapabilir.
Yazdýklarým tamamen þahsi görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri