Bedelli sermaye artýþýndan elde edilecek fonun/kaynaðýn (61 milyon tl) nerede kullanýlacaðýný bakmaný tavsiye ederim....
54 milyon tl Aydýner Ýnþaat ýn alacaðý varmýþ o kapatýlacakmýþ....
Bu bedellinin savunalacak tarafý yoktur...
saygýlar/baþarýlar
Bedelli sermaye artýþýndan elde edilecek fonun/kaynaðýn (61 milyon tl) nerede kullanýlacaðýný bakmaný tavsiye ederim....
54 milyon tl Aydýner Ýnþaat ýn alacaðý varmýþ o kapatýlacakmýþ....
Bu bedellinin savunalacak tarafý yoktur...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Ben bedelliyi savunmadým ki sadece çoðu þirketin yüzde 100 yaptýðý bir ortamda yüzde 36 çok büyük rakam deðil baskýsý az olur manasýnda dedim.
Adamlar yüzde 100 açýklasa ne diyebilirdik ki? En azýndan sadece acil ihtiyaç kýsmi kadar açýklamalarý da kötünün iyisi benim þahsi düþünceme göre.
Saygýlar
Bol kazançlar
Kâðýt bu baskýdan dolayý yukarý gidemiyordu (%200) vb bedelli gelirse diye nihayet kurtuldu orta vadede artýk yönü yukarý çevrilir kanaatimce ytd
Merhaba, bu ayen dediðimiz kaðýt ky’nin elinde pek yok mu acaba? Dün akþamdan beri sosyal medya mecralarýný tarýyorum, en fazla 10 yorum var.
Bende ciddi miktarda var ve bedelli ihtimalini hiç bilmiyordum. Borsada bedelli açýklamak þart gibi bir þey oldu herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hakkaten Ayen topiði bile çok enteresan bir hal aldý. Þirket bedelli açýkladý 2 gündür yazý yazan kimse sayýsý birkaçý geçmiyor.
Eskiden daha canlýydý bu topik 4-14-2.5 hareketi bitirdi sanýrým hisseyi ve topiði.
Þahsen ben bedelliyi kötünün iyisi olarak deðerlendirdim.
Patron kötü niyetli olsa;
Önce yüzde 85 olan hisse oranýný biraz azaltýp öyle bedelli yapardý.
En az yüzde 100 bedelli yapardý.
Sirketin durumu kotu olsa; yüzde 36 bedelli ile yetinmezdi. Demek ki kalan borçlar çevrilebilir durumda.
Þirketin döviz borç yükü olduðu için yatýrýmcýlar da daha yüksek bedelliye ihtimal veriyordu. Rakam beklenenin altýnda kaldýðý için kýsa vadeyi bilmem ama orta ve uzun vade olumlu bir hava oluþabilir. Bakalým zaman ne gösterecek?
Tüm yazdýklarým tamamen þahsi yorum ve tahminlerimdir. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþlar 1800 adet hissem var.Ne kadar para yatýrmamýz gerekiyor.En son para yatýrma tarihi belli mi.Yardýmcý olan olursa sevinirim.Þimdiden teþekkürler.Saygýlar.
yine eller cebe.
Yer Ýmleri