Bilanço tarihi ne Zaman
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço tarihi ne Zaman
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Tengri Han eski bilgilerim var hisse ile ilgili, zamanýnda listeme almýþtým fakat bir anda 12 ye gidince liste dýþý býraktým ve haber takibini de.. Hisse temel analizlerimi de finnet analiz ile takip ediyorum.. 2 yýldýr Haber akýþlarý üzerinde çok fazla duramýyorum.. Ve haklýsýnýz Elbette.. Ve farkýndayým da.. Ýlginiz için Teþekkür ederim .. Ayrýca ekgyo daki büyük zarar ettim ve çýktým hisseden.. Ekgyo dan gelen paranýn 1/4 ü ile aselsan 1/4 ile tümosan , ayen ve anacm aldým kalan parayý nakitte bekletip hisse bakýnmsya baþladým.. Takibime girenler odas, soda, .. Ýzlediklerim netaþ, aksa, pýnarsüt, kafein, thy, rygyo, .... Bu hisselerin hepsi ile ilgili bilgi birikimim var lakin yorgunum , kolaycýlýk yapýp burada sordum... Hakkýnýzý helal edin .. Bilgiler için Teþekkürler tekrar..Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hesaptan para hala cekilmedi. 2 defa aradým bankayý. Ilkinde para vadesizde olacak dedi.ikincisinde yatýrým hesabýnda dedi.ne adýmý sordular ne birsey.böylesi oluyor arkadaþlar diðer bankalar nasýl. Banka vakifbank.bir terslik olmaz inþallah. Bilgisi olan iki yorum yaparsa sevinirim.þimdiden Teþekkürler.
Parayi yatýrým hesabina aktardim bu arada.
Bilanço geldi...
2-3 dk lýk göz gezdirdikten sonraki ilk yorumum:Fevkaledenin fevkinde SÜPER....
2ç Faaliyet Karý 78 milyon tl...
Daha ne olsun?..
Bakalým/inceleyelim bu kadar faaliyet karý artýþý nerden gelmiþ?
Makyajlý mý yoksa organik bir bilanço mu irdeleyelim....
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri