Þahsen sorun yok.. Odaþ a da girdim 1.50 den ... [emoji3] umarým kur çýkmaz
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þahsen sorun yok.. Odaþ a da girdim 1.50 den ... [emoji3] umarým kur çýkmaz
þaka gibi yaw 2.02 yi görüp 1.90 na vermek sabýr sabýr...
Ýlginçti evet.. Aslýnda mal da almýþlar .. Muhtemelen hem 2.02 ye giderken hemde aþaðý basarken mallandýlar... Anlaþýlan dökmeye devam edecekler.ve.. Bana kalýrsa bugün bunu asýl spek yapmadý .. Hadi hayýrlýsý
Fiili dolaþým %10.5 den %13.47 ye çýkmýþ.. Demekki patron halka açýklýk oranýný deðiþtirmek niyetinde deðil.. Kalan %2 i ne olacak bakalým.. Bu arada takastaki oynaklýk belli oldu.. Ýþ bankasýnýn elinde 7 milyon lot vardý 9 milyon oldu .. Garanti potaya girdi 2. Sýrada
Yuzde 2 yide yarin satar.iyice düþer. Býrkere daha öðrendi ki bilanço kar zarar favok hepsi hikayeymis.tek gerçek varmýþ patron ve spek. patron bugün herkesi mal etti
Bilanço güzel , ve umut veriyor .. Bu da baþka gerçek.. Evet spek ve patron var ..olmalý da .. Deðerini bulacaktýr.. Teknik olarak git geli de Normal
Yüzde 2 diye bahsedilen kýsým SPK tarafýndan 2 yýl iþlem yasaðý getirilen Hüseyin Türker ve Bahar Türker’in blokedeki hisseleri. Mart 2020 de cezalarý tamamlanýnca bu hisseler de serbest býrakýlýnca halka açýklýk oraný %15 küsur olacak tekrardan . YTD
Bloke olan hisselerin rüçhan haklarý kullanýlmýþtýr bence.. Bu kullanýlmayan kýsmýn patron tarafýndan kullanýlýp piyasaya tekrar aktarýlan kýsým diye algýladým.. Yanlýþ anlamýþ da olabilirim tabii
Yer Ýmleri