hisse sahipsiz vaziyetde,hiç bukadar kötü görmemiþtim.bilanço beklentisi ile ilgili bilgisi olan aydýnlatabilirmi acaba...
hisse sahipsiz vaziyetde,hiç bukadar kötü görmemiþtim.bilanço beklentisi ile ilgili bilgisi olan aydýnlatabilirmi acaba...
Birkaç gündür yabancý iþlemleri da yoktu. Arnavutluk ve Ostim haberleri de açýklanmadý.Bugün hareket bekliyordum ancak yarýna kaldý. Enterasan bir bilanço çýkacaktýr. Arnavutluk satýþý hariç son çeyrekte 130-140 milyon bekliyorum.Hissenin önü son derece açýk. Endiþe etmeye gerek yok.
sn.livehuman bilgilendirmeniz için teþekkürler...
Ýçimden bir ses 4.00 üstüne yolculuk var diyor
Ben de hýzlý geçsin 5.00 üstü olsun diyorum
http://share.matriksdata.com/share.a...01092053382473
Ýþlem hacmi zayýf, kademeler boþ. Yine de 3.30 desteðine yapýlan 2 ayrý harekete (yeterli olmasa da) benzer reaksiyon göstermesi iyi bir þey. Bilanço yavaþ yavaþ þekillenmeye, rakamlar ortaya çýkmaya baþlamýþtýr. RES tarafýndaki (ortalama % 75 civarý) kapasitede fazla bir deðiþiklik olmadýðýný düþünüyorum, ha keza yýlýn son günlerine kadar kurak bir sezondu. Bu itibarla bilançoda büyük sürprizler beklememek lazým. 2020 ilk yarý içinse çok daha ümitliyim. Tam AYEN portföyüne uygun hava þartlarý gerçekleþmekte.
Külliyen zararda olan ODAÞ % 20 tavan yapmýþ çok enterasan bizimki de seyretmiþ yarýn nolur bakalým
Sabredin dostlar büyük kazanç kapýda dökülmeyelim
Mecbursun bugün 4.00 üzerini test edeceksin
Þansýn yok unutma Ytd !!!
Yer Ýmleri