Guzel bir yatirim. Benim icin uzun vadeli tutabilecegim bir hisse
Guzel bir yatirim. Benim icin uzun vadeli tutabilecegim bir hisse
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Ayen bugün 47.20 leri gördü.. Bu hafta 50 tl yi görecek derken patron kendi ayaðýna kurþun sýktý..Fiat 47 lerde gezerken Gedik Yatýrým a 40 tl den 1.750.000 lot özel emirle mal sattý.. neredeyse %20 iskonto ile..Gedik yatýrýmda 40 tl den aldýðý bu hisselerden 500 bin lotunu 44.80 ortalama ile sattý..Böyle bir kýyak kýsa gün karý görülmemiþ bir skandal .. Bari 6 ay satmama garantisi alsana be kardeþim..Veya kendin sat borsada..Yazýk birde vbts kapsamýnda kredili iþlem ve açýða satýþ yasaðý geldi 23 aralýk 2022 ye kadar..
VBTS kapsamýnda AYEN.E paylarý 24/11/2022 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 23/12/2022 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecek. Patronun 40 tlden mal satmasý hayra alamet deðil. Umarým Þirketin pahalý olduðunu düþünmüyor da sadece paraya ihtiyacý vardýr.
100 kat gidecek hisseler
ASELSAN
FORD Otomotiv
Arçelik
Sýse
Tüpraþ
KÝMTEKS Poliüretan
YEO Teknoloji
KORDSA
AKENR - AKENERJÝ ELEKTRÝK ÜRETÝM A.Þ.
AKSEN - AKSA ENERJÝ ÜRETÝM A.Þ.
AKSUE - AKSU ENERJÝ VE TÝCARET A.Þ.
AYEN - AYEN ENERJÝ A.Þ
BioTrend (BIOEN)
Ýlginç. YTD.
100 kat nereye gidecekmiþ bunlar?[emoji28]
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
10 kat dese anlarým da 100 kat saçmalamýþlar..Benim Ayen de fiat beklentim 2023 nisan mayýs gibi 3 lü rakamlar
Ýki gündür patron satýþý var. Tahtanýn dengesi bozuyor.
Yer Ýmleri