Isctr de bofa satiyor isyatirim aliyor. Bende 23.90 da aldim. 24.50 de satacam kim alirsa artik. Bofa nin satici oldugu tahtalarda alici olmamak lazim, suyunu cikartiyorlar tahtanin.
Isctr de bofa satiyor isyatirim aliyor. Bende 23.90 da aldim. 24.50 de satacam kim alirsa artik. Bofa nin satici oldugu tahtalarda alici olmamak lazim, suyunu cikartiyorlar tahtanin.
Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakaný Mehmet Özhaseki ; konut arzýnýn artýrýlmasý, vatandaþýn konuta ulaþýmýnýn kolaylaþmasý, kira fiyatlarýnýn düþmesi için hazine arazilerini imara açacaklarýný söyledi.
amaç tamamen rant...
hazine ve askeri alanlarý araplara açmak...
amaç fiyatlarýn artýþýný durdurmaksa yabancýya satýþý belli bir süre yasaklarsýn olur biter...
kanada nasýl yaptýysa sende yaparsýn...
fakat amaç üzüm yemek rant yaratmak...
müteahhitlerinin cebini doldurmak...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Fitch'in duraðaný yemedi mi kimse
Mehmet þimþek, banka negatif bir sürü þey söyledi.
Akþama bankacýlýk endeksi +%3 kaparmýþ ?
temel analizden ekonomiden makro ekonomiden finansal politikalardan hiç anlamam ama... son 2-3 yýllýk trendin temel analiz nezdinde sebebi enflasyon ise ve günümüzde yeni mali politikalarla enflasyonla mücadele yönünde adýmlar atýlýyorsa bu durumun son 2-3 yýllýk trende negatif yönde etki etmesi gerekmez mi?
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Aksama dogru diger hisselerde isc ye ayak uydurabilir ya da isc diger hisselere. Bana gore iscyi alirlar borsa yukari cikar
Bu sene gözü karalar piyasa da ise
Seneye makro mukra verilere göre hareket eden Akýllýlar gelir.
Kurumsal mý deniyor onlara.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri