Kimler gitmedi:
1. TTKOM
2. PETKÝM
3. EREÐLÝ
Kimler gitmedi:
1. TTKOM
2. PETKÝM
3. EREÐLÝ
Müzmin bir secbul fanýyýz. Yerim, içerim, saplarým. Ey yatýrýmcý nâdâný terk etmeden yaraný arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayýn lütfen. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.
Efendim ben analiz yaptým burada dalga sonu
Neyyy sonu
Dalga
Ahahahhaha ne dalgasi olm salak mýsýn sen ?
Niye
Teknik analiz diye birþey yoktur..
Lan nasi yok herkes biçiyor çiziyor
Olm bu grafiðe iyi bak...
Ne ucu belli ne bucaðý.. 300.000 500.000 puan grafikte nokta la...
Yani
Borçlu kalacaksýn yanisi
![]()
VOB yapmayýn bunun analizi yok. Market çok insaflý gidiyor. Þuan henüz kimseyi halen borçlu býrakmýþ deðil gerçekten market deðiþmiþ.
...
Bicmiyor nerde eski baþkan..
VOB yapmayýn adioz
Borsadayiz biz boþver dolarý. Dersen ki karþýt yatýrým yaparým düþüþte tekrar borsaya girerim o ayri. Endeks dolar grafiðine bakarsanýz kulp oluþtu.
Tutar tutmaz senaryom: Buralarda bir süre yabancý yerli didiþir sonunda býyýklý býyýksýz yabancýlar mali alýr tepeye götürür. Yeni dolar zirveleri görür mü ona bakalým. Bakýldý trend döndü ona göre ters pozisyon alirim ama düþük bir olasýlýk.
Affýnýza sýðýnarak söylemek istediklerim var. Viop tan güzel kazanilabilinirdi ama trende bakmadan devamlý short kovalayarak burada milletin aklýný bulandiran çok oldu. Hele de birisi herkese kalayý bastý devamlý. Daha önce de söylemiþtim. Herkesin beklediði arzu ettiði trend göz göre göre oluþmasýna raðmen kafa bulanmalar yüzünde viopcular hep fýrsat kacirdi. tekrar edeyim trend bozulursa pozisyon terse dönülür. Bunu buradaki herkes bilmesine raðmen ve basit bir kural olmasýna raðmen saðýr davranmamaktan dolayý veya inattan, ideolojik sebeplerden dolayý kazanç saðlanamadý. Böyle enflasyonda TL bazýnda varliklarda long veya short yapýlacaksa Viop ta olasýlýk olarak zaten yukarý hareket düþünülmesi gerekir. Dolar bazýnda zararda olmasina raðmen dayanak varlýk TL bazýnda yükselme olasýlýðý fazladýr. Ben Viop bilmem ama oyun böyle. Dayanak varlýkta spotta adam dolar bazýnda zararda olabilir ama kaldiracli iþlemde kar kat fazlasý kazanilabilinirdi diye düþünüyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri