Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. borsa 1800 den 8000 lere gelirken hep birlikte bu dediklerini soyluyorduk
    Sonuc 1800 den 8000 e kadar guzelce surdu bu sekilde yazan dusunenler palayi guzelce besledi [ buna bende dahil zaman zaman short actim]
    Sen gercekler birgun ortaya cikar diye bekliyorsan butun sermayeyi bugunden palaya teslim et hic ugrasma nasil olsa eninde sonunda senden alicak
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Gerçeklerin eninde sonunda çıkma diye bir huyu vardır.....BORSA bir yerden sonra işler tersine dödüğünde günlerce çıktığını bir günde verme diye bir realite vardır....Unutmayın nakte dönüşmeyen değer asla cebe girmez.
    ...

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    borsa 1800 den 8000 lere gelirken hep birlikte bu dediklerini soyluyorduk
    Sonuc 1800 den 8000 e kadar guzelce surdu bu sekilde yazan dusunenler palayi guzelce besledi [ buna bende dahil zaman zaman short actim]
    Sen gercekler birgun ortaya cikar diye bekliyorsan butun sermayeyi bugunden palaya teslim et hic ugrasma nasil olsa eninde sonunda senden alicak
    Bu piyasanın belki de en eskilerden biriyim.......viop da terste kaldığım da beklemem....bukalamun gibi poz değiştirir zararı minimize hatta artıya bile geçerim..... sonra o gün işlem yapmam ekranı kaparım dışarı çıkarım...Şu var hükümet borsayı destekliyor o kesin....nerede çaktım meseleyi depremden sonra borsa ve viopta işlemleri iptal ettikten sonra ....

anladım ki şort bu dönem elbette çok tehlikeli....belli doygunluk zamanında açarım şortları.....birde haber bazlı zamanlarda ....bazen haberler geçikmeli gelir....yada etki etmiyor havası veriyorlar....ama etkleneceği haberleri de iyi bilirim.....para ürkektir...

3. Senin viop basliginda yazdigin gumus pozisyonlari gercekten acti isen zaten suan coktan 0 lamis olman gerekiyor
    hic haber araba suan shortculari tek kurtaricak BOFA . BOfa short acmaya devam eder YKB de long acmaya devam ederse Bofa nasil olsa YKB nin anahtarini alir o esnada bizde nemalaniriz
    Bu piyasanın belki de en eskilerden biriyim.......viop da terste kaldığım da beklemem....bukalamun gibi poz değiştirir zararı minimize hatta artıya bile geçerim..... sonra o gün işlem yapmam ekranı kaparım dışarı çıkarım...Şu var hükümet borsayı destekliyor o kesin....nerede çaktım meseleyi depremden sonra borsa ve viopta işlemleri iptal ettikten sonra ....

anladım ki şort bu dönem elbette çok tehlikeli....belli doygunluk zamanında açarım şortları.....birde haber bazlı zamanlarda ....bazen haberler geçikmeli gelir....yada etki etmiyor havası veriyorlar....ama etkleneceği haberleri de iyi bilirim.....para ürkektir...
    ...

Senin viop basliginda yazdigin gumus pozisyonlari gercekten acti isen zaten suan coktan 0 lamis olman gerekiyor
    hic haber araba suan shortculari tek kurtaricak BOFA . BOfa short acmaya devam eder YKB de long acmaya devam ederse Bofa nasil olsa YKB nin anahtarini alir o esnada bizde nemalaniriz
    didim ona

''gümüş nedir, teneke..'' diye.. hala gümüş peşindemi koşuyor

5. TOKATYILDIZI470 ne yaptin shortlari stop oldun mu ?
    hafta sonu 50 haber attin ama gene dusuremedin borsayi .

...

TOKATYILDIZI470 ne yaptin shortlari stop oldun mu ?
    hafta sonu 50 haber attin ama gene dusuremedin borsayi .
    benim haber atmam bir şeyi değiştirir mi ..? attığım haberler bazen bir kaç gün sonra etki yapabiliyor....belli ki sonra ki açıklamamı okumamışsın......
    sabah bakamadım.....öğleden sonra ekleme yaptım şortlara ....hayırlısı bakalım.....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •