TCELL benim nazarimda ve elf gozlerimin o muhtesem cazibesinde mukemmel duruyor.
TCELL benim nazarimda ve elf gozlerimin o muhtesem cazibesinde mukemmel duruyor.
kuþ destek versene abilerine![]()
memed çalý dibinden çýk bak gelicen canlý yapýcan dik graf atmaya benzemez bu iþ![]()
DOHOL birleþme iþlemi onaylanmýþ
Bence çocuklar hisseleri satar kendi iþleine yatýrýr, ileride halka açýklýðý artar.
<<<<<<<<<<
Þirketimizin 29.08.2023 tarihinde icra edilen olaðanüstü genel kurul toplantýsýnda, diðer hususlarýn yaný sýra, özetle; Adilbey Holding A.Þ. ile Þirketimiz bünyesinde "Birleþme" iþlemi ve Þirketimiz Yönetim Kurulu tarafýndan hazýrlanan "Birleþme Sözleþmesi" ile söz konusu birleþme iþlemine baðlý olarak Þirketimizin 2.616.938.288,-Türk Lirasý tutarýndaki çýkarýlmýþ sermayesinin 57.803,-Türk Lirasý tutarýnda artýrýlmasý hususlarý Þirketimiz pay sahipleri tarafýndan onaylanmýþtýr.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
pýst 7784 kapattýk memed çýk dersimizin en önemli konusunu gösterip dinlenecem![]()
Yer Ýmleri