-
Netice de dün ekrana bakamadım ama kapanışa yakın elimdeki Tüo lerden 30% oranında verdim ki o da petrol düşer bu ufak bir çekilir yerine koyarım diye.
Elime tekrar Enka ekledim önceki gün. Herkes Enka’ya sadece Rusya üzerinden bakıyor ama şirket Euro bilanço tutuyor dolayısıyla parite ve özellikle elindeki portföyden dolayı Amerikan 10 yıllıklara da bakmak önemli.
Çelik eklemiştim o da şansa raporla hareket etti, kısa süre daha etkili olabilir ama orada sadece trade ediyorum.
Ve bir tane de enerji hissesi var. Orada da ciddi büyüklükte alınan bir pozisyon dan ötürü sıkıştırma mevcut ama farketmez gideceği yeri biliyorum ve ekleyerek devam edeceğim.
En büyük balıklardan biri ise Pegasus - Tav olacak. Tav önceki gün 108-110 lardan ciddi miktarda almayı planlıyordum fakat sevgili Aristonla da yazışırken belirttiğim gibi bist30 çıkış beklentinden dolayı almadım o sırada Marbaş raporuyla 9% yaptı.
Yine hedefte özellikle Pegasus’la birlikte. Bir şekilde dip tamamlandıktan sonra rekor bilançolar için çok iyi hareket gelecektir.
herkese keyifli hafta sonları.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri