Hoo hooo bostana gir boþan da semerini de ye. Bu Ereðli'de mit satýþ yapmazsa bu hafta da bunun gazýyla gideriz.
Hoo hooo bostana gir boþan da semerini de ye. Bu Ereðli'de mit satýþ yapmazsa bu hafta da bunun gazýyla gideriz.
Doðrudur abi almanlar frugal adamlar götündeki dona osurmaz 3 5 euroya sonradan satayým diye. Iyi yani arabalar þöyle temizdir inanýrým çünkü yollar harika gerçekten.
Benim dediðim gibi uzayýmda olan bir konu deðil baksana sen ta tr den kalkýp araç almaya geliyorsun ( beklerim haber edersen ) ben teslaya yazýldým sýra gelince gittim arabamý aldým biniyorum hayatýmdan memnunum þimdilik.
bu iþlere bugün baþlasaydým logo-vesbe-yatas-aksen-tekfen tarzý bir sepet yapardým.
talana devam.
Ben 9200 shirt vurdum 8500 kapattým. Þu an short yapanlar neye istinaden yapuyor gerekce emare paylaþýr ise bakayým þu an short çok çok riskli geliyor bana evet bi huzursuzluk bi düzeltme isteði vardý aðustos baþýndan beri ama ýsrarla düþmedi ve düþemedi ben de short inadýma býraktým þimdilik. Emare olursa gene açarýz
Yer Ýmleri