Kullanabilir bakiye 4 günden sonra az da olsa arttý ..bi aleme akim
8872.50
Tüm dostlarýma huzurlu geceler
https://www.youtube.com/watch?v=oKMgBYS6MZA
Kullanabilir bakiye 4 günden sonra az da olsa arttý ..bi aleme akim
8872.50
Tüm dostlarýma huzurlu geceler
https://www.youtube.com/watch?v=oKMgBYS6MZA
Hayat hoþ gerisi boþ
Dýþarýda karton kutuda yatarsýnýz diyince
Vob yapman memedabiyi biz yanlýþ anlamýþýz, gidiþat onu gösteriyor þindiden bi cami önünü parselleyip karton kutuluk yer kapmalýyýz.
Geçen gün markette þaka gibi bir olaya denk geldim.
Kasiyerin önünde kuyrukta 3.sýradayým en öndeki teyzenin kk si temassýz ile öttü kasiyerde þifre girmesini söyledi, teyzemde þifreyi söyledi kasiyer girdi yetersiz bakiye dedi, teyze de ben napýcam dedi kara kara düþündü durdu. O sýrada kasiyer bi yakýnýný ara para bul yoksa mallarý geri alýrým dedi teyzeyi kenara aldý. Sýradaki dit dit dit bir önceki teyze gibi barkottan okutarak poþetledi aldýklarýný iþ para ödemeye geldi, verdi kartý kadiyer yetersiz bakiye dedi, müþteri nasýl olur daha dün asgarisini yatýrdýydým dedi sonra baþka kart verdi, kasiyer o na da yetersiz bakiye dedi, poþetten bi ürünü çýkardý þimdi çek dedi, yine yetersiz, bi ürün daha o da yetersiz bi ürün daha bi ürün daha derken poþette bi dene mal kaldý. Onu aldý söylene söylene gitti.
Sonra sýra bana geldi
Kasiyer dit dit mallarý geçirirken dedim ki benim kk de de sýkýntý olursa napacuuk, kasiyer döndü kafayý kaldýrdý gözümün içine baktý ve dediki kartta yeterli bakiye varsa sýkýntý olmaz dedi. Herif baþka biþii diyecekti muhtemelen lafý deðiþtirdi çünkü gözleri baþka söylüyordu benden kaçmaz. Bende sýkýntý olursa iade ederim dedim.
Demem o ki,
Vatandaþýn Kkartlarýnda limitler doldu ayafýsfýs abi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Benim önceki limit maaþýn 20 katý kadardý. Bu aralar arayýp duruyorlar yeni limitiniz toplam bankalar da 2 katý artýk diye. Þuan kalan taksitler üç katý kadar kaldý. Full den buraya indik. Ha çekmezse yatar kakar dua ederim bankaya o zaman hanýmý hizaya getiririm. Yoksa haným kredi kartýný sürmediði yer yok.
Bear_Bull
@BearBull26
Düþecek kaðýt astordur benim nezdimde![]()
Yer Ýmleri