8.695 lere 1 jeton 8.545 lere 3 jeton pasife long yazýldýk gece seansý dahil yarýn ola hayrola dicez gari
8.695 lere 1 jeton 8.545 lere 3 jeton pasife long yazýldýk gece seansý dahil yarýn ola hayrola dicez gari
Thy endeksle bile dalga geçiyo , ayaða kalkýp ceketimi ilikledim bu nasýl güç...
fatih altaylý; Turkcell Genel Müdürlüðü'ne 10 gün önce atanan ve görevden alýnan Bülent Aksu ile ilgili:
''Aksuyu yýllardýr koruyan, kollayan ve o koltuklara oturtan güç Berat Albayrak idi.
Çalýk Holdingdeki görevinden bu yana Berat Albayrak ile birlikte olan Bülent Aksu bakanlýðý döneminde Albayrakýn yardýmcýsý idi. Turkcellin yönetim kurulu baþkanlýðýna da bu sayede gelmiþti.
Ancak son genel kurulda Turkcellin yönetim kurulu baþkanlýðý Berat Albayrakýn adamýndan Bilal Erdoðanýn yakýný Þenol Kazancýya geçti. Kazancý bu dönemin iki önemli özelliðine sahipti.
Hem Trabzonlu idi hem de Turkish Harvard diyebileceðimiz Kartal Ýmam Ýmam Hatip Lisesi mezunu, Bilal Erdoðanýn da arkadaþýydý. Uzun yýllardýr Erdoðanýn yanýnda, önemli görevlerde bulunmuþtu. Ve ne yalan söyleyeyim, çok da sempatik biriydi.
Kazancý yönetim kurulu baþkaný olunca, eski baþkan Aksu da genel müdür yapýlmýþtý. Herkes Turkcell geleneðine uygun olarak yönetim kurulu baþkanýnýn, günlük operasyona karýþmayacaðýný düþünüyordu.
Ancak öyle olmadý. Kazancý, Bülent Aksudan özellikle atamalarla ilgili bazý taleplerde bulundu. Aksu bu talepleri kabul etmedi.
Bunun üzerine istifasý istendi. O da etti ve gitti. Anlayacaðýnýz Turkcelldeki mesele sizin, benim meselem deðil. Aile içi mesele. Kaybedeni ise Berat Albayrak..."
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Zar zor kuþu avcýlardan kurtardýk yarýn canlý olsun diye.
242 üzeri kapattýrdýk bademlerle beraber
Yer Ýmleri