forumunda da görüleceði üzere þirkete ilgi neredeyse hiç yok
kimsede mal yoksa hareket uzak deðildir
forumunda da görüleceði üzere þirkete ilgi neredeyse hiç yok
kimsede mal yoksa hareket uzak deðildir
yüksek oranda bedelsiz açýklayacaðý konuþuluyor
bu iþleri çok seven mübarel kardeþlerin en mübarek olaný tahtayý yapacakmýþ
okullu ile yollarý kesiþti demekki
takip etmekte fayda var. ytd
ama tahtaya bakýyorun abuk subuk hareketler dikkatlide olmak lazým
Adra Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý'nýn merakla beklenen Manisa projesi resmen baþlýyor. Adra GYO Manisa projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan bulunuyor https://emlakkulisi.com.tr/adra-gyo-...geliyor/791191
bu proje min. 50 milyon usd kar býrakýr diye düþünüyorum.
akfen gyo poz. larýmýzý kapattýktan sonra acele etmeyip bekledik, burasý alým fýrsatý oluþturdu
bir miktar alým yaptým artýk bekliyor olacaðýz..akçaydaki turban oteline yapýlan yatýrým çok anlamlý geldi bana
gerçekten çok güzel bilanço göndermiþ !
kasada 2 milyar cash var
yeni deðerleme raporlarý gelmediði halde
870 milyon kar, þu piyasada çok iyi
özsermaye 5 milyarýn üstüne yürümüþ
büyük bir bedelsiz potansiyeli var
2024 yýlýnda Turban Akçay bilanço da olacak, yeni deðerlemelerdegelecek.. oldukça pozitif duruyor
fiyata yansýmamýþ duruyor ama bir potansiyeli var þirketin
Özellikle yeni alýnan þu Turban Akçay tatil köyünün 2-3 yýl içinde deðerini katlayacaðýný düþünüyorum.
27 küsur seviyelerinden beri beðendiðim bir þirket
hala gözüme güzel gözüküyor
fazla pozisyon taþýmamakla beraber enteresan hareketlere gebe gibi duruyor
Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek, gayrimenkul yatýrým fonlarýnýn gayrimenkul projelerine yatýrým yapmasýnýn önünü açacak düzenlemenin yapýlacaðýný açýkladý. Bakan Þimþek, düzenlemenin konut piyasasýndaki arz hareketliliðini artýracaðýný ve böylelikle fiyatlarýn düþüþ eðilimine geçmesine katký saðlayacaðýný ifade etti. Bakan Þimþek'e göre; konuta eriþilebilirlik her kesim için kolaylaþacak.
þu manisa projesi çok büyük bir proje bir el atarlarsa ciddi bir yatýrýma dönüþebilir
Yer Ýmleri