Ya yönetimdeki beyler, veya forumdaslar lütfen yardým edin… siteye bir türlü giremiyorum, problem nerede acaba?
Ya yönetimdeki beyler, veya forumdaslar lütfen yardým edin… siteye bir türlü giremiyorum, problem nerede acaba?
cepten girmekte problem var ben de masaüstünü kapattýðýmda giremiyorum. ama bu taleplerinizi yönetimden rica linkini koydum bildirin. gelen mesajý da
https://www.hisse.net/topluluk/threa...n-rica/page395
"Orge Enerji, Bodrum Hillside Hotel projesi kapsamýnda Alarko GYO ile sürdürdüðü sözleþmenin büyüklüðünün, kesilen hak ediþ faturalarýyla birlikte kdv hariç 564 milyon TL’ye ulaþtýðýný belirtti. Açýklamada sahadaki çalýþmalarýn halen devam ettiðini ifade etti.Taahhüt sektöründe nitelikli þantiyeler ilerledikçe artan iþ hacimleri ve keþif artýþý projenin nihai ciro katkýsýný geniþletebilmekte. Faturalandýrýlan bedelin ilk beklentilerin üzerine çýkmasý, dönemlik faaliyet kar marjýný destekleyen bir geliþme olarak deðerlendirmeli. Þirket ilk çeyrekte kârýný büyüttü."
ekonomimden alýntý
baþka þirketler de olmasa haber bile alamayacaðýz![]()
97 05 den iþlem görürken kapanýþý 96 75 e yapýp karanlýk odada da 450 000 lot 96 50ye vermek...
bir ALARK klasiði daha belki de iplikçi klasiði demeli...
bayramýnýz mübarek olsun
Yer Ýmleri