Oranlarda bugün de gerileme devam ediyor bakalým MB düþüþe ne kadar izin verecek.
akbank ve ziraat bankasýnda TL hesaplarým var...mobilden hesaplarý birleþtirdim..akbanka ziraat hesabýmdan para aktaracðým yarýn...bu iþlemi ilk defa yapýyorum...yapacaðým...merak ettiðim þu:bu iþlem için herhangi bir masraf alýyor mu bankalar?
deneyimleyen var mý?
yokmuþ...öðrendim..
Açýk Bankacýlýk Ýle Hangi Hizmetler Saðlanacak?
Müþterilerimiz Açýk Bankacýlýk hizmetleri ile diðer banka ve kurumlardaki hesaplarýný Ziraat Mobil ve Ýnternet Þube’den izleyebilecektir. Ayrýca, müþterilerimiz Ziraat Mobil ve Ýnternet Þube’den diðer banka ve kurumlarda yer alan hesaplarý ile Para Transferi/Ödeme iþlemlerini gerçekleþtirebileceklerdir.
Açýk Bankacýlýk Hizmetlerinden Hangi Müþteriler Faydalanabilecek?
Birden fazla bankada veya kurumda hesabý bulunan bireysel ve kurumsal müþterilerimiz hesaplarýný eklemeleri halinde Açýk Bankacýlýk hizmetlerinden yararlanabilecektir.
Hesaplarým Açýk Bankacýlýk Hizmetlerine Otomatik Olarak Açýlacak Mý?
Hayýr, hesaplarýnýzý Açýk Bankacýlýkta kullanabilmek için önce ilgili hesaplarý eklemeniz gerekecektir.
Açýk Bankacýlýk Hizmetleri Ücretli Midir?
Hayýr, müþterilerimizden Açýk Bankacýlýk hizmetlerini kullandýðý için ek bir ücret alýnmamaktadýr.
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/dij...cik-bankacilik
Yakýn zamanda dönen ddkkmsi için prim oraný alan oldu mu 3 ya da 6 ay için. Prim oraný ve olur da ilaveten gelebilecek tl için oran
Yer Ýmleri