Teþekkür ederim. Fonlarýn getirisinin sürekliliði konusunda sýkýntýlar olabileceðinden pek ýsýnamýyorum fonlara. Ama Ziraat ve Halk a sorucam , saðolun.
Bir de þunu merak ediyorum.
Yukarýda 415 bin TL (14 bin Dolar civarý) yi bile TL olmasýna raðmen banka kaynaðýný ciddi sorguluyor . Spread den dolayý döviz bürolarýndan döviz alýmý daha uygun , belki de teþvik ediliyor bu yolla hükümet tarafýndan. 50 krþ farklar olabiliyordu bankalar ile döviz bürolarý arasýnda. 10 bin dolar almak istesen 5 bin TL fark eder ki ciddi fark. Bu yýlýn ilk bahar aylarýnda Ýng den primli DDKKM yaparken , Ýng de bayaðý sormuþtu. Ben gene belki de þekerimden dolayý tam dellenirken , hanýmýn yanýnda geçmiþ yýllarda ki banka cüzdanlarý vardý da o þekilde kabul etmiþlerdi . Aslýnda hoþuma da gidiyor , tamam tabi ki araþtýrýlsýn ama bu ülkede neler neler olduðunun hepimiz farkýndayýz.
Merakým þu. Döviz bürosundan döviz aldýk diyelim. Orada da belli bir meblaðýn üzerinde kimlik falan isteniyor diye duymuþtum. Diyelim ki , 5 bin dolar ý 10 defa aldým döviz bürosundan. Toplam 50 bin dolar eder. Döviz bürosu kýytýrýk bi kaðýt veriyor ki hiç bir ehemmiyeti yok , üstünde döviz bürosunun ismi , antenti bile yazmýyor , þahsen aldýðýmda oracýkta çöpe atýyorum o kaðýt parçasýný. Biz bu parayý bankaya götürdüðümüzde , kaynaðýný nasýl ispat edicez ? Döviz bürosundan aldýk desek de bunu kanýtlayacak resmi bir belge ibraz edemeyiz, Belki de getirdiðimiz sorunlu , kara para. Banka parayý kabul etme de sýkýntý yaratýrsa ki yaþadýklarýma göre kesin problem çýkartacak , o zaman nasýl olacak bu iþ ?
Belirtilen fonlar getirilerini dth ve hazine kagitlarinin (cds e duyarli degiller ) ortalama getirilerine gore elde ediyorlar yani piyasadaki dth oranlarinin ortalama getirilerini sunuyorlar piyasdaki dth oranlari ne kadar volatil ise onlar da o kadar volatil
SM-M526BR cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Arkadaþlar benim çok yakýn zamanda itfa olacak eurobonlarým var... Þimdi ben eurobond almak yerine primli ddkkm yapabilirmiyim..Veya hangi bankalar kabul ediyor??
Yer Ýmleri