akbank 57% 32-91 gün
59% 92 gün
halkbank 56.5% 32-91 gün
59% 92 gün
Düz mevduata 59 oran varsa ddkkm'den tl dönüþüne bankalarýn 75-80 oran vermeleri normal.
2012 veya 2013 yýlýydý sanýrým o zaman ki ismini þuan tam hatýrlamýyorum (eurobank olabilir sonradan satýldý ismi deðiþti) mevduat yapmýþtým 9,75 oranla piyasanýn en yüksek oranýydý verilen.Vay arkadaþ ya nereden nereye düz mevduata þuan 60 faiz var.Para çöp olmuþ.
Utanmadan konuþuyorsun birde! ailenin parasýnýn olmasý birþeyi deðiþtirmez senin 50milyon tl paran olacak 1 gecede gasp yiyeceksin ve yýllarca bu ödenmiyecek 4-5 yýl sonra paranýn 1/3 ü ödenecek ortalama bir insan "embesillidir" zira "empati" yapamaz..
zihinsel kapasitesi buna müsait deðildir. bu durumu ben birebir yaþadým sen yaþadýn mý? beyinsiz!! senin ailene tecavüz etseler ruh saðlýðýnýn bozulmasý zaten normal..
bir yaþa bunu sonra konuþalým seninle boþ yapma..
yaþamadýðýn konu hakkýnda "beyinsizce" ulu orta yorum yapma!
bu filistinde hayatýný kaybeden, engelli kalan insanlarla "dalga" geçmeye benzer.. çok ýsrar edersen özelden telefonumu veriyim aðzýný açýp bir kelime edebilecekmisin bakalým görelim.
iþine geldimi ekonomi profesörü gibi, iþine gelmedimi "mahalle karýsý" gibi konuþan insan tanýmýna bir bak..
"reklamlar varmýþta, herkes imar bankasýna yatýrýyomuþta"
cevap ver; dolar bazýnda 10 kat yine vatandaþ kazandý onlara "çok kazandý" diyebiliyosun? %90 yerine %95 alana "malý götürdüler , üzerine soðuk su içtiler" diyosun..
sadece sýradan insandan bahsediyorum, halký sömürenleri anlatmaya gerek bile duymuyorum..
insanda utanma sýkýlma olur ya...
"çýt kýrýldým" diyor birde "götlek" 50milyon tl paraný gasp etseler çýt kýrýldým deðil "köpek" olursun sen devlete "ne olur parýmý ödeyin" diye ama ben bunu yapmadým.
Son düzenleme : cankan; 27-03-2024 saat: 17:05.
Dddkm dönüþüne enpara bile 6aylik 75 vermiþ .
Bugun mavi kamu bankasýna sordum
10.000 usd canlý getireyim bozup tl 32 gün yapalým dedim
bir naz niyaz 50 dedi.)
hayýrlý iþler ablam sana dedim
Yer Ýmleri