Originally Posted by ayhanol1 Maaş taşıma işi yapanlar yardımcı olsun benim emeklilik 1 yıl oldu. Denizbank promosyon blokeli diyor önce o para ödenip bloke mi kaldırılacak başka bankaya başvuru için yoksa telefon ile kaldırıp diğer promosyondan mı düşülüyor. kısmi ödeme yapmadan bloke kalkmaz ,ödeme yapmalısınız
Originally Posted by memorex kısmi ödeme yapmadan bloke kalkmaz ,ödeme yapmalısınız Şubeye mi gitmek gerekiyor bunun için.
Originally Posted by ayhanol1 Şubeye mi gitmek gerekiyor bunun için. evt farkı tl olarak dnzbnk şubesine elden yatırın, size bir çıktı verecek onla istediğiniz bankaya gidin, işlemi banka memuru 1-2 dk da yapar
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.! https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Originally Posted by Maacit evt farkı tl olarak dnzbnk şubesind yatırın, size bir çıktı verecek onla istediğiniz bankaya gidin işlemi banka memuru 1-2 dk da yapar Teşekkür ederim.
Originally Posted by ayhanol1 Şubeye mi gitmek gerekiyor bunun için. ben müşteri temsilcisini telefon ile arayarak halletmiştim
Forum Rules
Yer İmleri