https://zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=420106
tasarruf çok hýzlý baþladý yaw
Ülke bitmiþ.
Yeni mezun olmazsa Atamasý bekleyen 750 bin öðretmenlerin eritilmesi 20 yýl sürecek. Kaynak: Türkiye
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
G.Doðuda kaçak elektrik kullanýmý yüzde 76 dan yüzde 42 ye inmiþ.
Bir grup çiftçinin kullandýðý elektrik 100 binlik kente eþitmiþ.
Muhafazakarlýk da en yüksek bu bölgede.
Diyanetin imamlarý çalýþmýyor anlaþýlan.
Onlar da kaçak kullanýlýyorlar mý diye insan merak ediyor.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
https://www.gzt.com/gazeteler/turkiy...esi-13-05-2024
Þirket kaçak dev trafolarý sergilemiþ.
Ahlaksýzlýkta, hýrsýzlýkta nirvanaya ulaþmýþlar.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Ýnternetin olmadýðý yýllarda pek çok genç bilgiye tam eriþimi olmadýðý için saðdan soldan duyduklarý ile meslek tercihi yapardý ve bir çoðu iþ imkaný olmayan meslekler seçti ve 4 senesi çöp oldu ancak Ýnternet hayata girdikten sonra tüm mesleklerin iþ imkaný google da varken þimdi yapay zeka desteði de gelmiþken hala geçersiz meslekleri seçip atama istiyoruz demek pek akýl iþi deðil.Gençler bilinçlenirse pek çok üniversite ve içinde bulunan gereksiz akademik kadrolar kendiliðinden tasviye olur.
Mahkemeden emsal olacak karar: Kirasý yasal sýnýrýn altýnda kalýnca tahliye kararý çýktý
Ankara'da bir ev sahibinin 1 Mart'ta kiracýsýna açtýðý tahliye davasý, 55 gün sonra görülen ilk duruþmada sonuçlandý. Mahkeme, kiracýnýn 1800 lira verdiði kira ücretinin, yýllýk kira bedelinin belirlenen yasal sýnýrý olan 28 bin 250 TL'nin altýnda olmasý ve ev sahibinin ihtiyacý olmasý nedeniyle kiracý hakkýnda tahliye kararý verdi.
Ev sahibi F.N., Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi’ndeki evinde 9 yýldýr kirada oturan U.T.'den, kendisi oturacaðý gerekçesiyle evi boþaltmasýný istedi.
1800 TL'ye oturan U.T., evden çýkmayacaðýný belirtince ev sahibi de bunun üzerine tahliye davasý açtý. Ankara 5'inci Sulh Hukuk Mahkemesi'nde 1 Mart'ta açýlan dava, 55 gün sonra 25 Nisan'da görülen ilk duruþmada sonuçlandý.
Karar, üst mahkemeye de kapalý olarak kesinleþti.
10.05.2024 -
Beleþçi bir kiracý da defolup gitmiþ.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri