Yine mi memur maaþý.. Arkadaþ kaç kere hesaplandý, memur maaþlarý en fazla %3-5 etki diyor enflasyona..
Ben sana asýl düþürecek þeyi söyleyeyim.. Çuvalla para kazanan esnaf, ticaret tayfasý var ya... Onlardan toplamadýklarý vergileri toplasýnlar her þey o kadar hýzlý düzelir ki.. Memur maaþý alým gücünün yarýsýna gelmiþ daha nasýl zam yapmazsýn.. Vicdansýzlýktýr bu..
Vergi vermesi gerekenlerden verini alýrsýn, devletin gereksiz harcamalarýný kýsarsýn, her þey düzelir..
Ya arkadaþ sen nasýl bir arkadaþsýn.. Ne kârý?? Neyin kârý? 1 gram altýn yine 1 gram altýn. Senin paran para deðilse altýnýn suçu ne alanýn suçu ne? Kar yok ki ortada, deðer kaybeden paran var..
Money is gold nothing else diyorum, baþka da bir þey demiyorum.. Aslýnda diyorum da yazmýyorum..
kapitalist sana yazmýyorum, 4 mesajýmý alýntýlayýp cevap yazmakta neyin nesi. varsa bir fikrin alýntýlamadan beyan edersin. ama senin niyetin farklý...
bu nasýl bir mantýk? ayný mantýkla 1 koçholding hissesi, sattýðýnda yine 1 tane, kar nerde?
altýn sadece tl bazýnda deðil, ons/dolar bazýnda artýyor.
dolar ve altýn ülke için kötü yatýrýmlar. atýl boþta duran para. oysa ülkenin üretime, üretim için sermayeye ihtiyaç var. cumhurbaþkanýda dövizlerinizi tl ye çevirin diyor. gönüllü olarak çevrilmediðine göre vergi konmalý.
memur zammýný enflasyon için dile getirmedim, kaynak olarak baþka arayýþlara girmeden önce devlet kemer sýksýn diye yazdým.
þahsen memur emeklisiyim, oðlumda kamu kurumunda mühendis.
boþa amin demiþsin. þahsi çýkarým deðil, ülkem için yazýyorum. biste vergi konusu beni etkilemez. elimde 3 yýldýr tek hisse var, alým satým da yapmýyorum. hatta bloklu duruyor. varlýk vergisi gelirse o zaman durum baþka.
Çok güldüm yaa.. Altýnýn holdingi varmýþ, sürekli büyüyormuþ, fabrika ardýna fabrika kuruyor, Ýstanbul'da orda burda plazalar, gökdelenler satýn alýyormuþ, yatýrýma domuyormuþ.. Yaramaz altýn senii.. Çabuk vergilerini ver.. 😂😂
Ülkesini seven insaný ile uðraþmaz..
Türk lirasýna dönen herkes kaybetti.. Acý bir þekilde..
Yer Ýmleri