Öyle tabi devletin eli aðýrdýr..Ammmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Ýstiyorlar mý iþlerine mi gelmiyor yoksa baþka bir ajandalarý mý var...
2021 eylülde 19 faiz 20 enflasyon iken neden bu operasyon çekildi mesela..
Hem 2014 hem 2018 hem 2020 faiz artýþlarýnda ortalama 6 ay sonra baðrýþ çaðrýþ baþladý idi.(býrak 2 seneyi)
Bu seferde farksýz olmayacak diye düþünüyorum.
Göstermelik bir faiz artýþý.
Yurtdýþý ile ekonomi konusunda papaz olan RTE nin bir adým geriye çekilip MEMED i öne sürerek makyajlama çalýþmasý.
Ýþte efendim faizi biraz gýdýklamak.
Hepsi ve hepsi yurtdýþýndan para gelsin diye idi..
Baktýðýmda gelen giden birþeyin olmadýðýný görüyorum..
Bu durumda MEMED in orada durma amacýnýn süresi doluyor demektir.Yoksa haþa!!! RTE bilmiyordu ekonomi iþinide MEMED biliyor deðil yani..
5 er 5 er artýranlar lar 10 ar 10 ar indirirler birde isim buldular mý bu sisteme tamam..
Þu durumda arjantin ama o durumda venezüella olacaðýz demektir.
Bunu herkes kafasýnýn bir kenarýnda mutlaka bulundursun.
Not:Þimdi bu yazýyý yazdýktan sonra emregüneþ in paylaþýmýný okudum.Birden bire masa yýkýlabilir yani.
Borsa 90 derece ile kalkar mý kalkmaz mý yoksa 90 derece ile dalar mý (bence zayýf ihtimal) bu yeni!! sistem de bunu tartýþmak lazým.
Mimari de derler ya,
Yanlýþ projeden doðru iþ çýkmaz..
Israr edersen, depremle, selle gider yok olur..
Hesaba çekilip, sülale boyu hesap sorulmasý gereken adamý, tekrar baþa getirdi bu halk..
Her yerden sorun, bela yaðýyor.
SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar gelmeyen , üstüne devamlý cari açýk veren , döviz borcu olan ve MB rezervi olmayan bir ekonominin durumu sevmeyen bir kadýnla aþk yaþayan bir erkeðin hali gibidir.
Her seferinde yeni birþey dener
Her seferinde rezil olur..
Merhaba,
Viopta güncel nema oraný þu anda ne kadar
Bilgisi olan paylasabilirmi.
Teþekkürler
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýsrail basýnýna göre Ýsrail savunma bakaný, Hizbullah'a sürpriz bir operasyon düzenlemek istedi. ABD karþý çýktý. Ýsrail Baþbakaný Netanyahu, rafa kaldýrdý.
NewYork Times'da yer alan haber de benzer. Amerikalýlar Ýsraillilere Hizbullah'ýn sizi savaþa çekmesine bahane vermeyin dediði belirtiliyor.
Biden Ýsrail'de yaptýðý görüþmelerde ABD'nin Irak ve Afganistan'da girdiði ucu açýk savaþlarýn nasýl felaket sonuçlara yol açtýðýný da örnek vermiþ.
nytimes.com/2023/10/20/us/…
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Ýçerideki mültecilerle karýmýzý, kýzýmýzý baþ baþa býrakalým.
Ýyi fikir.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri