yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Sistem tamamen bozuk bu ülkede vergi kaçýrmak kadar kolay birþey yok. Ýyi bir Mali müþavirin varsa kazandýðýnýn çoðunun vergisini ödemezsin. Benim çevrede gördüðüm devlet memurlarýnýn 4-10 katý kadar kazancý olanlar kayýt dýþý çalýþýyor. Mesele galericiler adam milyonluk araç satýyor aracý aldýðý para makbuz ile satarken resmi olarak onun bir miktar üzerinden fatura kesip kalaný elden alýyor. Emlakçýlarýn fatura kestiðini gören varmý. Bugün asgari ücret düzeyinde para kazanan berber çay ocaðý ayakkabý tamircisi terzi ile bunlar eþdeðer gidiyor. Nereden buldun yasasý çýkarýp vergisiz kazançtsn vergi alacaksýn rant dahil
Bak iddia ediyorum akp gitsin pak parti gelsin yine birþeyler deðiþmez çünkü 20 yýl boyunca akp li emmi dayý kadrolarý ile dolmuþ durumda. Bunlarýn çoðu emin ol çalýþtýðý kurumda asalak olarak duruyordur. Ýþi bilen çalýþan nadiren kadrolar var onlar da bir yerde pes eder. Ben üniversite hastanesinde çalýþýrken böyle üç beþ kiþi ile çalýþtým adamlara baþhekim dekan rektör bile karýþmýyor adam oturarak emekli oldu. Þimdi bütün kadrolar böyle
ODAS dan 40 krs aldik. 9 bin de endeks shorttan. Bugun guzel
Yer Ýmleri