Aslýnda yoksa var olan ne yok mu var oldu yoktan mi var edildi peki karnimiz tok sirtimiz pek ama aslýnda yok peki karnimiz nasýl doydu yokken
..
Aslýnda yoksa var olan ne yok mu var oldu yoktan mi var edildi peki karnimiz tok sirtimiz pek ama aslýnda yok peki karnimiz nasýl doydu yokken
..
karanlýksokaklaryalnýzbiradamyürüyoryollardaardýna bakmadantakýlýpdüþsedekendibaþýnakalkacakveonahiçk imsedönüpbakmayacakyalnýzadamtekbaþýnayalnýzadamte kbaþýnabunuüþenmeyipokuduysanheyarkadaþyagitiþineb akbakhalaokuyoryaheyzilçaldýmýkýzlarçýktýmýbugünbe nimdoðumgünümbabamýndoðduðuyaþtayým
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir varmýþ bir yokmuþ
Aslýnda bu dünyada ki sistem olan þeyi fakirden alýp zengine vermek yani enflasyon farký patrona verilir, o yüzden warren buffet zengin olmuþtur, oysa ki reelde bazý ülkelerde açlýktan ölen insanlar mevcuttur hali hazýrda göçmenler bu yüzden ülkemize gelmiþtir, gidebilseler avrupaya ve amariga ya gidecekler de imkanlarý müsait deðil sanýrsam galiba en büyük zengin rockefelker bu sistemin mücidi
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yani þunu minnak beynine sok, zengin deðilsen borsadan zengin olaman
Vob yapýn bol bol
En güzel para katlama yeri vob
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
bir yalan yeterince tekrarlanmýþsa artýk gerçek olmuþtur.
nazilerin sloganý buydu. almanya düþerken bile milyonlarca alman savaþý kazandýklarýný sanýyordu.
Hacý olay þu konudan baðýmsýz
Ne teknik analiz diye birþey var ne temel.
Dayý yaratma anýna denk geldik emme epik birþey oldu.
Yaratýcý ol dedi kimse..
Oldu. Bu kadar
VOB yapmayýn
Sindoma abi duymasýn teknik yok dediðini
Hiç kusura bakma memedabi, bi tutam kývýrcýk marul 20 tale olmuþ, ot yahu bildiðin yeþil ot
Napalým yani sana bacasý fiyatýna düþmüþ fabrikayý mý devredelim.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri