Bear_Bull
@BearBull26
Yarýn Cumhurbaþkaný ve Bahçeli ve diðer siyasilerin mesajlarýna bakmak lazým.
Eðer siyasiler tek elden idare ediliyor ise görmeyebilirler.
TSK IHA'yý görmedi, TSK unsuru deðil denmiþti.
Bazen çakma simulasyon iyi iþ çýkarabiliyor, bazen eline yüzüne bulaþtýrýyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
KAP: CCOLA [ ] COCA-COLA ÝÇECEK A.Þ. Ýhraç Tavanýna Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1200573 Ýhraç Tavanýna Ýliþkin Bildirim
Þirketimiz, önümüzdeki dönemdeki genel kurumsal ihtiyaçlarýnýn finanse edilmesi amacýyla çeþitli borçlanma araçlarýnýn ihracý konusunu deðerlendirmektedir. Bu kapsamda, Coca-Cola Ýçecek A.Þ. Yönetim Kurulu, 05 Ekim 2023 tarihinde alýnan karar ile 3.000.000.000 Türk Lirasý (3 Milyar Türk Lirasý) ve 2 yýl vadeye kadar farklý vadelerde ve ihraç tutarý, maliyeti, vadesi, zamanlamasý, satýþ yeri gibi ihraç esas ve koþullarý ihraç tarihindeki piyasa koþullarýna göre belirlenecek tahvillerin ve/veya finansman bonolarýnýn ("Tahvil" ve/veya "Finansman Bonosu") ihraç edilebilmesi için Sermaye Piyasasý Kurulu'na ("SPK") baþvuruda bulunulmasý ve SPK'nýn ihraç onay tarihinden itibaren 1 yýllýk dönem içerisinde bir veya birden fazla tertipler halinde yurt içinde, halka arz edilmeksizin, tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatýrýmcýlara ihraç edilmesi ve satýlmasý için þirket yönetimini yetkilendirmiþtir.
___________________________________________
Nitelikli yatýrýmcýlarý hep merak etmiþimdir,kim bunlar?
Yunus Paksoy
CNN Türk & Hürriyet Washington Temsilcisi
Benim okumam þu, lütfen siz de yorumunuzu yapýn:
Türkiye SÝHA larýyla YPG hedeflerini ABD nin bulunduðu bir bölgede yoðun þekilde bombalarken ABD askerleri sýðýnaklarýna çekiliyor. Pentagon sözcüsü söyledi bunu bana.
Açýklamalarýnda PKK mücadelemize sýk sýk destek ve yanýnýzdayýz mesajlarý var.
SÝHA düþürülmesi iki taraftan da kaza olarak görülüyor.
ABD bizim askerlerimize zarar vermeyecek þekilde yapacaðýnýzý yapýn onayý vermiþ mi? Onu da size býrakayým.
Operasyonlar baþladýðý andan beri bana ne ABD Dýþiþleri ne de Pentagon yetkilileri sert açýklamalar yaptý. Tepkiler yumuþak ilerliyor, hatta bariz tepki yok.
Lider Rapor
@Önde Gelen Rapor
KIRMA: Þu anda en az 7 milyon Amerikalýnýn kalbi, Kovid aþýlarý nedeniyle hasar görüyor ve kurul onaylý kardiyolog Dr. Thomas Levy'e göre, Amerika'da 100 milyon insanýn enjeksiyonlar nedeniyle bir dereceye kadar kalp hasarý yaþamasý olasýlýk dahilinde. .
https://twitter.com/LeadingReport/st...94733274075220
Son düzenleme : nohut; 06-10-2023 saat: 02:04.
Ortadoðu da þu an mevcut, inþa halinde ve ilerisi için planlanan demiryolu hatlarý.
Trabzon'a demiryolu projesi bile iþaretlenmiþ.
https://static1.tinn.ir/thumbnail/xp...t+railways.jpg
https://uic.org/com/enews/nr/477/art...ic-middle-east
Afganistan'da þu an demiryolu yok sayýlýr orasý ana geçiþ noktasý oluyor. BAE, Kuveyt, Basra projesi var, Ýran da iþin içerisinde.
Türkiye'siz demiryolu komik olur.
Çin Afganistan üzerinden,
Hindistan Pakistan ve Ýran üzerinden
Körfez ülkeri Irak üzerinden
Avrupa'ya Türkiye'den baðlanmasý akýlcý.
3.Köprü üzerinde yeri hazýr yol için de çalýþmalar baþladý.
Denizyolu ile taþýnan þeylerin son ülke haricinde demiryoluna indir bindir yapýlmasý mantýksýz. 24 saat sürekli hareket eden yük trenleri ile Çin'den Avrupa'ya ileride 10 günde yükler rahat varýr.
Trenler elektirkli olabiliyor, þu an denizyolu karbon yakýtlý.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
tesisteri bombalýycaz uzak durun diyip tesis bombalamak
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri