Siz bu endeks mühendisliðnden sýkýlmadýnýz mý hala?
Savaþlar neden olur!? bu konuda detaylý araþtýrma yapýlmalý
Mutlaka bir sebebi olmalý, bu dünyada savaþlar hiçbir zaman bitmez.
Niçin!?
Ýnsanoðlu dünya da varolduðundan beridir insanlar birbirleri ile savaþýyor.
Niçin!?
Ufak tefek savaþlarýn arkasýndan da bir süre sonra büyük savaþlar oluyor.
Niçin!?
3.dünya savaþý ne zaman olucak
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
pazartesi eksi 3 borsa kagýtlar eksi 7 salý artý 3 borsa kagýtlar artý 3 2 1.5 vs bu neden kaynaklý borsa satýsamý geciyor alýcý yok ya
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Senin duydugun haberi bende duydum. Ama söylenti. Aðýr yaralý vs deniliyor. Bilgi kirliliði diyerek geçiþtirilemez bu. Sonuçta o kadýn o þekilde dünyaya servis edildi. Bunun savunulacak bir tarafý yok. Bundan önce defalarca israil askerlerinin þiddetini gördük. Ama bir kez olsun böyle çýplak bir kadýn görmedik. Kusura bakmasýn kimse. Senin komþun bunu yapsa sen nasýl bir tepki verirsin. Ayrýca filistinlilere acýmýyorum artýk. Sen sat topraklarýný yahudilere, sonrada bizim topraklarýmýza el koyuyorlar diye aðla sýzla. Yýllar boyu bir devlet gibi deðilde bedevi kabileesi gibi yaþa. Kendini geliþtirme, teknolojiyi takip etme, sürekli din sömürüsü ile yaþa. Sonu ne olacaktý.
Bakýyorum haritaya; GAZZE ve Batý Þeria arasýnda koskocaman Ýsrail. Siz bu topraklarý yahudilere satarken neredeydiniz. Para için topraklarý satarken nerdeydiniz. Þu an bizde ne varsa satýyoruz yabancýlara. Ýleride bizde ayný þeyleri yaþayacaðýz zaten.
Tabii zulum kim tarafýndan yapýlmýþsa adý deðiþmez ..fakat ben baþka birþeye dikkat çekmek isterim
Bilgi kirliliði hafifletir durumu ..Dezenformasyon algý yaratma ,yalan dolan her türlü pislik var..çok uzun zaman önce ortaya çýkýþ maksadýný aþtý sosyal medya denilen mecra ..Toplum mühendisliði yapýlýyor ..her konuda
Neyse , herkes kendine iyi baksýn.
Yazýp silmekte tarzým deðil. Yazýp yazýp siliyorum.
Bir süre okumak dahi istemiyorum.
Herkesin gönlünce olsun.
Yer Ýmleri