Baþýnýz saðolsun. Allah rahmet eyleye.
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Baþýn saðolsun Bozkurt patron .. Allah rahmet eylesin...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
GAZZEDE tüm çýkýþlar kapanmýþ...Þehir gece gündüz bombalanýyor..FOSFOR bombasý kullanýlýyor...Hala ''Osmanlýya ihanet vs....''diyerek katliamý meþru gösterenlere ...
Ýsterse BABAMA ihanet etsin asla zulmu alkýþlamam...Zulmu alkýþlayana mutlaka bela dokunur.
Bin kere dediðim halde hala ZULMU ALKIÞLAYANA ANCAK BUNU DERÝM..Benim deme de gerek yok...Eðer inanýyorsa zaten YARADAN bunu yapacaðýný söylüyor.Ha yýllar sonra FARKLI FORMATTA çýktýðýný gördüm..Hem de en deðerli varlýðýnýzdan.
50 kere yazdým..5 YIL istanbulda tecavüz yapan ÝNGÝLTEREYE bu kadar kin beslediniz mi?..Binkere metrakare hesabý yaparak bunu da söyledik.Satanlar Ýngiliz vatandaþý bazý FÝLÝSTÝNLER..o da %1 toprak ediyor.ÝSLAM çimentoydu.
Osmanlýdan nefret edenler neden osmanlýya ihanet ettiniz diyor.
1- Suç bireyseldir..Tüm dinlerde,laik-sekuler tüm hukuk sisteminde...Babam suç iþlemiþse bile benim suçum ne?
2-Ýngiltere(istanbul)-fransa(antepte yaptýklarý) HAYMANA(neler yaptýðýný bizzat yaþayanlar anlatýr)..SOMON -GOMORE romaný diyorum...
3- ittihat terakki,OSMANLININ çimentosu olan ÝSLAMI býrakýp ýrkçýlýk yapýnca doðal olarak her millete yol görünür.
JAKO PAPAGAN gibi ayný þeyleri muhakeme etmeden söylüyor.ASLA O FÝKÝRLERÝ TEKRAR deðerlendirmeye almýyor.
Bu konuya hiç girmeyecektim.son 24 saattir mesaj bile yazmadým..Ama BÝR DEÐER-ÝTÝBARmýþ gibi zülmü-katliama sevinen ve bunu mantýða büründürmeye çalýþanlarý görünce dayanamadým.
Ýþin garibi ne? Tanýdýðým ateist arkadaþlar var..veya marjinal sol..hatta hdp nin en koyularýndan...Onlardaki (bu olaya istinaden) merhamet-empati-anlayýþ kendine müslüman diyen de yok..Ciddiyim..Bu günlerde aynen bu olayý görüyorum.
Taziyelerden ötürü buraya yazmamýþtým heralde ayafosya abi nin içine doðmuþ mürüvvetini görsün diyince duygulandým ve yazdým. torununun mürüvvetini göremeden gitti
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri