Ben Abd nin olayý yumuþatacaðýný düþünüyorum...Ýþin çýkmaza gittiðini görecek kadar akýllýlar..
Sadece Ýsrail in gazýnýn alýnmasý için zaman veriliyor...
Ben Abd nin olayý yumuþatacaðýný düþünüyorum...Ýþin çýkmaza gittiðini görecek kadar akýllýlar..
Sadece Ýsrail in gazýnýn alýnmasý için zaman veriliyor...
Cnntürk’teki programda bir katýlýmcý Türk Deniz Kuvvetleri’nin önümüzdeki günlerde Doðu Akdeniz’de atýþlý tatbikat yapacaðýný söyledi. Kýbrýs’ta da arama kurtarma tatbikatý yapýlacakmýþ. Haber sitelerine baktým. Böyle bir haber göremedim. Doðruysa yarýn haberler çýkar...
KKTC'de sahte reçete soruþturmasý! Eski Saðlýk Bakaný Ýlktaç gözaltýna alýndý
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Ýsrail savaþ uçaklarý Halep uluslararasý havalimanýný vuruyor.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Ýçimizdeki aydýnlar, snatçý,pek sesi çýkmýyor Ýsrail iti hakkýnda,mamalarý kesilir diyemi korkuyorlar
Sesi çýkan geteci bozmalarida ,kansýz olduklarýný beyan ediyorlar,
Hele siysi muhaliflerden den çýt yok amonyum nitrat, alayýnýn sesi kesildi,bunlarda mamalarý kesilecek diye korkyor![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Bizim yapamadýðýmýzý yapýyor..
Hatta IRAK ta temizlensin ki, bize iþ düþmesin.
Erdoðan göndersin, 10 milyon Suriyeli yi savaþmaya..
Milliyetçilik, Ýslamcýlýk dava adamý neymiþ görelim bakalým..
Fatih olsaydý, yapardý. SM-A336E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerika'nýn kimseye satmadýðý F22 Raptor savaþ uçaðýnýn manevra yeteneði..
https://twitter.com/yirmiucderece/st...FRndjnUCA&s=19
Þaka mýsýnýz, Suriye'nin vurulmasý Kürt devletinin varlýðýný canlandýrýyor. Ne demek bizim yapamadýðýmýzý yapýyorlar diye? Suriye zayýfladýkça baþýmýza bela olacak Kürt devleti ortaya çýkacak. Bu nasýl akýl tutulmasý anlamýyorum.Mi 9T cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri