Benim Essek hacimsiz bisiler yapmaya çalýþýyor emme amlamadim.
Benim Essek hacimsiz bisiler yapmaya çalýþýyor emme amlamadim.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
BMSCH cýldýrdý) size mahserin 5 atlýsýný verecegim RNPOL BMSCH ANSGR ULKER ve enjsa
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yooo epey var görmek isteyene... ben buradaki çoðu kiþiye göre büyük oyuncuyum ayný kulvarlar da deðiliz boþver beni.. Ne oldu beni de mi siyonist yapacaksýn? Yemiþim Hamas ini yemiþim Ýsrail ini... Devamlý savaþ istiyorsan buyur git arena orada.. gitmek paraya ihtiyacýn varsa býrak borsayi. Ucbin dolar için dileneceksen iþin olmaz burada...
Ýþin özü þudur býktýk bu hacý hoca tayfasinin kendi dertlerini bütün Türklere aitmiþ gibi ayný laflarý tekrarlamasidir. Þehitlik sizin için kutsaldýr ama baskasi öldüðünde..
Gazze ye gitmek istemek için buradan icazet almak gereksizdir. Atlarsin otobüse uçaða gidersin çok tatava yapmaya gerek yok. Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sasa 1.20 dolara gelirse yüklü alma fikri çýk aklýmdan![]()
Talkan ve Curcan katliamlarini internetten arastirip okuyun.
Biden a hazýrlýk yapýyor da olabilir.. Ýsrail e gitmiþ. Eðer dolaylý barýþ mesajlarý dahi verse piyasa iyimser karþýlamaya hazýr. Gerginlik týrmandýrýldýðý takdirde vay haline BÝST in..
Aynen dünkü gibi hacimsiz hareketsiz bir fýrtýna öncesi sessizlik. Bakalým nereden esecek rüzgar..
Yer Ýmleri