Bahcelinin acýklamalarýný piyasa ne kadar ciddiye alir acaba?
Bahcelinin acýklamalarýný piyasa ne kadar ciddiye alir acaba?
24 saat dolsun bakalým
Siyasiler popülist yaklaþýrlar... Sanýrým hükümetin sert açýklama yapmamasýnýn tabanda yarattýðý gazý almak için yapýlan bir açýklama...
Þu an hala gemiler ile mal taþýnýyor Israil e.. Göndermesinler o zaman
Yani oraya gelene kadar oooooo derler adama...
Devlet Bahçeli Andýmýzý tekrar okutmak için söz verdikten sonra 465 Cuma ve 3503 gün geçti. Andýmýz halen yasak.!
Devlet Bahçeli önce verdiði sözü tutmalý.
https://twitter.com/k_turk_19051919/...408787232?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
israilin kara harekatýna gerek mi kaldý. her yer dümdüz olmuþ zaten.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
rahib olayýndan sonra..
ciddiye alan elbette çýkar yani bence.. çýkmasý lazým gibi.
bilemedim..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ekonominin durumu ortada. Bir avuç Dolar bulmak için kapý kapý dolaþýyoruz. Üstelik burnumuzun dibine bile asker gönderemezken oraya askeri anlamda bir þeyler düþünmek hem gereksiz hem de sonu gelmeyecek bir bataklýðýn içine çekilmek olur..
Adamlar yani Filistin yönetimi zaten Türk leri tanýmýyor ki? Sevmiyorlar aslýnda.. Tarih böyle diyor.. bizi siyasi arenada Kýbrýs olsun Azerbaycan olsun, Ermeni soykýrýmý olsun vs hiçbir zaman desteklemediler..
Bu yönetim neden kendilerini onlar için bu kadar yýrtýyor onu anlamak da güç. Filistin bayraðýndaki kýrmýzý zaten biz Türklere karþý konmadý mý?
eðer bu FÝLÝSTÝNLÝLERE yapýlan zulum ve soykýrýmý önleyecekse sonuna kadar desteklerim, ve bir an önce yapýlsýn derim
ama böyle birþey bizim ekonomimizi, borsayý, dolarý, faizi kötü etkiler diye düþünüyorum
amerika'nýn planýna set çekersen, bunun bir bedeli olur galiba
Yer Ýmleri