Ýsrail Ankara büyükelçisiði önünde hareketlilik var deniyor....henüz teyit edemedim....Bu gece orada olacak bir gözümüz....Halk olarak insanlarýn vicdanýný yaraladý....
Ýþ gittikçe bil yöne evriliyor
Ýsrail Ankara büyükelçisiði önünde hareketlilik var deniyor....henüz teyit edemedim....Bu gece orada olacak bir gözümüz....Halk olarak insanlarýn vicdanýný yaraladý....
Ýþ gittikçe bil yöne evriliyor
Sasa PTA tesisi devreye alýnmasý 2023 4.çeyrekten, 2024 ün 2. yarýsýna kaymýþ. Yani 2024 sonuna kadar yolu var..1 yýla varan gecikme...
Yatýrým tutarý 1.1 milyar dolardan, 1.4 milyar dolar diye revize edilmiþ...%30 a yakýn artýþ..
Hayýrlý iþler..
Vade baþýndan beri ,herhangi bir pozisyonum yok ..þaka olarak yazýyorum ..ama yön hakkýnda yazýlarým belli
Ben ,yýllarca burda online yazmaya dikkat çektim ,,hadi tam online olmazsa bile en azýndan yön hakkýnda samimi yazmak ..
Ýþ'imden dolayý gün içinde burda olamýyorum ,online yazamýyorum ..fakat online olmadýðýmda pozisyon aldýðýmda ,akþam ekstre gönderiyorum ki samimiyetim belli olsun ..ki artýk herkes beni biliyor ..bende pozisyonum hakkýnda yalan olmaz ..kimseye yalan borcum yok ,para borcum yok ..kendi paramla oynuyorum -defalarca kaybýmý da kazancýmý da kimsenin yapamadýðý kadar mert'çe yazdým ..
Ve çok mutluyum ki ..bugün bu kadar volatil bir piyasada herkes kazancýný da kaybýný da net yazdý ..
Hayat hoþ gerisi boþ
Ýsrail bu petrolü hangi ülker veriyor.... doðrusu merak ediyorum....bir sekil de siyonisleri durdurmak için bir yol....
Ne zaman ki rakam yazarsam bilin ki pozisyondayým ..
Ben ,kendimi kandýrabilirim ,sizleri de kandýrabilrim ..ama YUKARDAKI'ný nasýl kandýracam ?
Güven tek kullanýmlýktýr
Hayat hoþ gerisi boþ
Dün aleme akamadým ,bu gece bi alemlere akayým ..
Tüm dostlarýma huzurlu hafta sonlarý
8520.00
https://www.youtube.com/watch?v=kjMTC03rdwU
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri