Borsada bir rant var, bunu BIST, Maliye, aracý kurumlar, patronlar, elinde hisse tutanlar, portföy yönetim þirketleri ve AL-SAT yapanlar paylaþýyor, bir de akýllý SAT-AL cýlar gelir ise paylaþým savaþý çýkar.
Borsada bir rant var, bunu BIST, Maliye, aracý kurumlar, patronlar, elinde hisse tutanlar, portföy yönetim þirketleri ve AL-SAT yapanlar paylaþýyor, bir de akýllý SAT-AL cýlar gelir ise paylaþým savaþý çýkar.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Hazine ve Maliye Bakaný Mehmet Þimþek:
Yurt dýþýna hizmet olarak sunulan faaliyetlerden elde edilen gelirlere saðlanan %50 kazanç istisnasýný %80'e çýkarýyoruz.
Çok iyi haber ülkeye döviz giriþini arttýracak hamle mi dersiniz?
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Faizlerin yükselmesi vadesiz tabaný geniþ olan büyük bankalara yarar, baþka yerden para bulup daðýtanlara çok yaramamasý lazým.
https://x.com/hakan202358/status/172...957066512?s=20
Yerden göðe kadar haklý, sonunda spiker soruyor bayanlara, alayi ben niye oliyim oluyor,l![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Anadolu'da bir yerde Hong Kong veya Singapur gibi bir yer açmak lazým. Avrupa'da ufak þehirler ve ülkeler var deðiþik sektörlerden para kazanýyorlar. Belki KKTC de bu ihtiyacý giderebilir ama tanýnma sorunu ve ulaþým sorunu engel.
Turizm sektörü biz döviz kazandýrýyoruz diyebilir.
Yer Ýmleri