İlk çeyrekte 103 milyar tl satış yapan Bimin piyasa değeri 320 milyar tl....
ilk çeyrekte Bimin yarısından biraz fazla satış yapan Migrosun ( 53 milyar tl) piyasa değeri 94 milyar tl...
kabaca yarısı kadar olmalı bu rakam...
İlk çeyrekte 103 milyar tl satış yapan Bimin piyasa değeri 320 milyar tl....
ilk çeyrekte Bimin yarısından biraz fazla satış yapan Migrosun ( 53 milyar tl) piyasa değeri 94 milyar tl...
kabaca yarısı kadar olmalı bu rakam...
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Türkiye'de organize gýda perakendesi sektöründe son 10 yýlda 35,000'den fazla market açýlýrken, 2030 sonuna kadar ise 23,000'in üzerinde yeni marketin daha açýlmasý öngörülüyor.
(Reuters)
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...or/ar-BB1odjcz
Ýndirim marketlerin fiziksel maðazacýlýkta büyüme hýzýnda 2026 sonrasýnda yavaþlama ve bu segmentte e-ticaret alanýndaki rekabetin kýzýþmasý bekleniyor.
Migros Ticaret A.Þ. 17-06-2024 itibariyle 3.230.269 m² kapalý alana sahip, 3.227 Migros, 172 Macrocenter ve 84 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.483 maðazayla hizmet vermektedir.
8 günde +18 kalan 12 günde de 17 gelsin ikinci çeyreði düz hesap 3500 ile kapatalým.
SM-A715F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Migros, Norveç somonu alýmlarýný üç katýna çýkararak bu yýl 15.000 ton balýk almayý hedefliyor. Taze balýk daðýtým merkezleriyle en taze balýklarý sunan Migros, sürdürülebilir balýkçýlýðý ve izlenebilirlik sistemlerini destekliyor.
SM-A715F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bimas piyasa deðeri 346 milyar tl
Migros piyasa deðeri 95 milyar tl
Ýddaam bu iki þirketin piyasa deðeri 2-3 yýl içinde eþitlenir diye düþünüyorum
Eþitlenme 1 trilyonda mý olur, 2 trilyonda mý olur bilemem ama bence olur
Arþivde dursun bu yazý böyle. Ömrümüz yeterse biri çýkarýr koyar önümüze
Migros bildiðim kadarýyla birçok alandan bim den çok daha hýzlý büyüyor
Bu büyümeyle ciro ve karda bimi 2-3 yýl içinde yakalayacaktýr diye düþünüyorum
Son gelen 2 bilanço bunun aksini söylesede bunun geçici bir durum olduðunu düþünüyorum
Sahil yerlerinde son 1 haftadýr Migros izdihamý var. Ýçeri girmek mümkün olsada çýkamýyorsun.
Kasalar öylesine dolu olunca eldekileri býrakýp çýkabiliyorsun ancak. 2. çeyrekte 2 bayram etkisi olacak.![]()
Yer Ýmleri