Bu arada sanalmarketi de uzun zamandır takip ediyorum....
yılbaşından bu yana günlük 500-600 bin aralığında sipariş alıyor...
tek başına market gibi sanal tarafta
Bu arada sanalmarketi de uzun zamandır takip ediyorum....
yılbaşından bu yana günlük 500-600 bin aralığında sipariş alıyor...
tek başına market gibi sanal tarafta
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Marketlerde en önemli þey özsermaye büyümesi. Özsermaye büyümesi varsa iyi yoksa kötüdür. Þu anda migros özsermayesi büyüyor.
Migros 20-30-50 lira olduðu dönemlerse özsemayesi sürekli küçülüyordu. Zarar yazýyordu. Onlar geride kaldý. Misal olsun diye söylüyorum. Carrefour defalar özsermayesini sýfýrladý. Þirket bedelli sermayeye gitmek zorunda kaldý.
Bir ara neredeyse migro da sýfýrlýyordu ki, varlýk satýþlarý ile borcunu kapatýp euro borcunu kapattý.
Sonra kara geçmeye baþladý.
Migros için artýk karada ölüm yok
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Maðaza sayýsý çok önemli deðildir. Önemli olan maðazanýn kapasitesi. Yani mahalle aralarýnda küçücük bir maðaza ile 4M, 3M, 5M maðazalar bir mi.
Bir 5M maðazasý kaç tane þok marketi cebinden çýkarýr.
Önemli olan ciro.
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Migros fileye karþý müþteri kaybediyor. Migros içki satýþý kurtarýyor. File maðazalarý dolup taþýyor. Buradan migros yöneticilerine sesleniyorum biraz araþtýrma yapsýnlar. Ben bu anlamda migrosun olaðanüstü yönetildiðini düþünmüyorum. Ýçki satýþý olmasa facia
Lokasyonunuz nerede bilmiyorum ama pek çok yerdeki mağazalarına baktığımda Migrosun oldukça profesyonel olduğunu söyleyebilirim.
mesela yeni bir konut projesi olduğunda çoğunda Migros oluyor. En güzel lokasyonları çoğu zaman Migros kapıyor.
Gross formatını öne sürdüler son zamanlarda yeni ve güzel ciro yapacak bir format bu...
ben sürekli pazar araştırması yapan biri olarak memnunum
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
endeks yüzde 1 düþerken 2-3 düþüyor endeks 2,28 artýda 1,50 zor yapýyor. yabancý sata sata anasýný aðlattý.
deðerli arkadaþlarým, her daim ayný fikri söyleyeceðim, Migros temettü konusunda koç þirketleri kadar cömert ve istikrarlý olmadýkça hep el frenli yükseliþler yaþar.
kötü þirket mi? asla.
yükselir mi? evet.
koç þirketlerini geçer mi? hiç sanmam.
üç kuruþ temettüyle ne olur diyenlere hiç itibar etmiyorum, o temettü politikasý hisse fiyatý düþtüðünde psikolojik ve ekonomik temel dayanaktýr. ayrýca ben de isterem diyor ky haklý olarak.
bu arada emekli62 abim sesin çýkmýyor. sesini özledik. emekli62 abimizden haberi olan saðlýðý yerindedir bilgisini verse de olur.
herkese saygýlar.
Elbette ki dediklerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri