Bu haftadaki Ekonomist dergisinde en çok tavsiye edilen 5 hisseden bir tanesi de Migros .
Tam 10 sirket alım tavsiyesi verdi Migros için. .
Pl ürünlerde açık ara en iyisi Migros. Mesela yoğurdu gibisini hiç bir zincir markette gormedim...
Biraz Biminki yakın o kadar.
Fasulye ,bezelye ,nohut tüm zincirlerden daha kaliteli. Diğerleri taze bile değil. Çoğu zaman güve çıkan haberlerine medyada rastlıyoruz diğer marketlerin.
Etleri de güzel. Diğer yerleri bilmiyorum ama Trabzon 'da genellikle güzel oluyor. Sonlara doğru yağ oranını artiriyorlar o kadar.
800-900 liralık peynir yiyemedigimiz için 😉 o konuda yorum yapamam ama Migrosun süzme peyniri oldukça güzel benim için.
File market bir tane gördüm ama musteri ilişkilerinde ekstra bir artısı yok. Taze un ürünleri var o kadar.
Ha Bim File ile üst gelir grubuna göz dikmişken Migros kampanya ve Pl ürünleri ve mağaza yayginliginin artırılması ile orta ve alt gelir grubunda da önemli söz sahibi olmuş durumda
Ben her zaman Migrostan meyveli seçerek taze taze alıyorum.
Ama onun dışında aradığım çoğu ürün yok orada. Mesela soğuk çay olarak Didi yok market markalı kutulu ürün yok . Bulamadım bir türlü
Sanal tarafı ise ayrı bir başarı hikâyesi. Diğer zincirler yarışmaya çalışsa da hiç birisi yanına dahi yaklasamadi Migros 'un
Kariyeri olmayan bilgisayarlı kasaları bilmem gördünüz mü? Sadececposet alırken muhatap oluyor 3-5 parça ürünü 1-2 dakikada alıp çıkıyorsunuz. Bu kasalarda hafta sonu kuyruk oluyor
Bazı ürünler pahalı.gorunebilir ama kampanyaları takip edince her şeyin ucuzunu bulabilirsin Migrostan
Mağaza açılışları,
Avm satışları,
Sanal taraftaki gelişmeler
Enerji projeleri ile Migros u çok beğeniyorum. ,zaten şirketlerde benim gibi düşünüyorum.
8 gün sonra bilanço açıklandığında ne demek istediğimi anlayacaksiniz

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri