Demir-celik sektörünün zamaninin gelmis olabilecegi veya zamaninin gelmesine yaklaþtýðý dusuncesiyle sektörde hisse arastiriyordum.
Daha önce tasidigim Kocaer ile Megmt arasýnda gidip geldim ama hafta baþý Megmt de karar kýldým ve gemiye binmiþ olduk.
Megmt tercih etme sebebim son finansallarindaki guclu sonuclar,daha düþük piyasa degeri oluþu,yatirimlari,ihracati Avrupa aðýrlýklý olmasý ve 70 tepesinden düþmüþ olmasý, teknik olarak düþeni kýrmýþ görüntüsü ve takasindaki son zamanlardaki yabancý ve yatýrým fon alýmlarý olmuþtur.
Herkese bereketli kazançlar dilerim.
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yukarý aþaðý sabýr zorlamasý ile mal topluyorlar . .Kendileri açýsýndan da haklýlar..Þimdi adam garanti mevduat varken aylarca mal topluyor...Tahtaya baðladýðý yýðýnla para var...Hamudu ile para kazanacak....
Umarým zamaný gelince tahtada tavan tavan hareketler yerine daha saðlýklý iþler yaparlar...Þirket iyi.. Grafiðin spekülatif hisse grafiðine dönmeden götürmelerini temenni ederim
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bende bugün 36,37 aranizdayim orta uzun 6 ay -2 sene tutabilirim alýþ nedenimde sayýn Emre Güneþin burda olmasi
Yer Ýmleri