İhracat şampiyonları listesinde iyi bir konumda. Hissede teknik de şu an iyi..Yukarı bir hareket bekliyorum...Bakalım...
Originally Posted by emregunes İhracat şampiyonları listesinde iyi bir konumda. Hissede teknik de şu an iyi..Yukarı bir hareket bekliyorum...Bakalım... bizde beklemedeyiz hayırlısı bakalım
Originally Posted by emregunes İhracat şampiyonları listesinde iyi bir konumda. Hissede teknik de şu an iyi..Yukarı bir hareket bekliyorum...Bakalım... galiba o hareket geldi
Originally Posted by harun_hb galiba o hareket geldi 2 gündür hacim iyi. 2 günde %4 de arttı. Gün içi daha yukarılara da gördü...Bereket olsun... Bakalım borsada sanki artık sıra yan tahtalara-daha orta ölçekli şirketlere geldi gibi...
Originally Posted by emregunes 2 gündür hacim iyi. 2 günde %4 de arttı. Gün içi daha yukarılara da gördü...Bereket olsun... Bakalım borsada sanki artık sıra yan tahtalara-daha orta ölçekli şirketlere geldi gibi... Hcm beklentiler revize edilmeli mi suni bir fiyatlama mı suan
Originally Posted by emregunes İhracat şampiyonları listesinde iyi bir konumda. Hissede teknik de şu an iyi..Yukarı bir hareket bekliyorum...Bakalım... Emre hocam megametal yorumlayabılır mıyız
Forum Rules
Yer İmleri