Forumu uzun süredir takibediyorum. Arsa yorumlarýnýn genelde Eskiþehir yolu üzerinde yoðunlaþýyor. Eskiþehir Yolu 'da yer alan Dodurga, Þehitali, Yapracýk, Ballýkuyumcu gibi bölgelerin yatýrýmcýlar için önemli olduðu da bir gerçek. Ancak Ankara sadece Eskiþehir Yolundan ibaret deðil. Buradan hiçbirþey olmaz dediðim yerlerden m2 si 10-15 TL ye yer alýp 1-2 yýl sonra 4-50 TL'ye satan ve gözde bölgelere yatýrým yapanlardan çok daha fazla kazanç saðlayan insanlar tanýdým. Bu nedenle diðer bölgeler hakkýnda da bilgisi olanlarýn paylaþýmlarýnýn katký saðlayacaðýný unutmamak lazým.
Mesela, Yuva Köyü Anteksli Bölgeler (Konut ve Sanayi) hakkýnda katkýda bulunacaklar da vardýr. Anteksli Bölgelerin imar planý daha önce iptal olmuþtu. Mahkeme kararýyla tekrar iptal olmuþ, yeni 1/1000 uygulama imar planý Yenimahalle Belediyesinde askýya çýkarýlmýþ. Akabinde de parselasyon tekrar yapýlacak. Bu bölgeye iliþkin imar planý kabaca 1/3 oranýnda konut, 2/3 oranýnda sanayi içeriyor. Konut bölgesi, Çakýrlar'ýn hemen kuzeyinde, çevre otoyolu altýnda kalýyor. Sanayi Bölgesi ise, Ývedik ve Ostim'in kuzeyinde çevre otoyolu altýnda kalýyor. Oldukça kýymetli ve gelecek vaadeden bir yer olduðunu düþünüyorum.
Bu alanla ilgili bilgisi olan arkadaþlar bizimle paylaþmalarýný bekliyorum. Selamlar. Bol kazançlar...
Eski dodrga 2269,sehitali 2301 de yerim var.guncel durumu imari fiyati ne kadardir???
Sayýn ulusoy,2007 parsel Yapracýk sol imarýna girmemektedir.1/25000 lik imar planýnda orta yoðunlukta konut alanýnda yer almaktadýr.M2 fiyatý hakkýnda ise özel msj bölümünden bilgilendirme yapacaðým.Fiyat konusunda forum içerisinde bazý sýkýntýlar yaþanabiliyor çünkü.Ýyi günler dilerim
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilgilendirme için Emlak 06 kardeþime teþekkür ederim.
Ankara da yeni imar geçen mavi göl den arsa alýnabilir.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ankara yenimahalle memlük köyünde dede den kalan arsa var oralarýn istikbali nedir
Yer Ýmleri