Yapracik sol hakkinda bolgeyi yakindan takip etme imkanina sahip arkadaslar bu bolge ile ilgili son gelismeleri paylasabilirler mi?
Yapracik sol hakkinda bolgeyi yakindan takip etme imkanina sahip arkadaslar bu bolge ile ilgili son gelismeleri paylasabilirler mi?
Deðerli hissenet üyeleri,bölgeler ve piyasalarda ki son geliþmeleri paylaþacaðým.
Dodurga Otoban Ýçi :
Bölgede ki imar plan çalýþmasýnýn belirsizliði devam ediyor.Yapýlan görüþmeler genel aðýrlýkta olumlu geçmesine raðmen,hatta Aðustos ayý içerisinde kesin bir kararýn alýnýp,planýn onaylanacaðý beklentisi üzerinde duruluyordu ancak maalesef kesinleþmiþ bir karar hala bulunmamakta.Plan kesin bozuldu ya da plan kesin ayný þekilde çýkacak diye bir yorumda bulunmamýþ,þu durumda mümkün deðil.
Bölge için atlanýlan bir konu ise þu,bölgede satýþ 2 emsal Ticari+konut ve 1.75 emsal konut imarlý olarak devam ediyor.Plan üzerinde en ufak herhangi bir sýkýntý bile olsa,tapuda alým-satým iþlemi devam eder ancak kesinlikle þerh koyulur.Ancak tapulara hiç bir þekilde þerh koyulmamýþtýr.Örnek olarak Þehitali 3 emsalli alanlar ve Yapracýk sol tarafý verebiliriz.Buradan þu sonuç çýkýyor,plana sadece itiraz var.Tek çözüm bekleyip,alýnan kararlarý dikkatlice takip etmek olacak.
Otoban dýþýyla ilgili bir deðiþiklik yok sanýrým
SM-N950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Susuz belören hakkýnda bilgi sahibi olan arkadaþ varmý ?
Yenipeçenek Ýmar durumunun son hali hakkýnda bilgisi olan var mý acaba?
Peçeneði de kapsayan 'SARAYCIK 3.GÖB IMAR PLANI' askýya nisan ayýnda çýkmýþ olup itiraz süreci tamamlanmýþtýr. Kesinleþen 1/5000 ve 1/1000 planlarý þu an belediyede askýda. Sincaný eskiþehir yoluna baðlayan yolun 50 metrelik bulvara dönüþtürülmesi amacý ile yapýlan planýn Toki ile kordineli parselasyon çalýþmalarý devam etmektedir. aský tutanaðý ve planlara þu linkten ulaþabilirsiniz
Baðlum kösrelik ile alakalý bilgisi olan varmi
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri