Almayýn, bu borsaya yatýrým yapýlmaz, satýn filan deyinceye kadar taze para sokmayýn deniyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Eskiden borsa bu şekilde düşerken,hisse fiyatlarını görünce, üzülür ve stres olurdum,zamanla bu alanda da tecrübelendik artık borsa düşerken takip etmiyorum,hisse fiyatlarının da bilmiyorum, nasıl olsa bir gün geri düştüğü yere gelecek,tavsiye ederim böyle dönemlerde.Ama hala 365 gün borsada olmaya bir çözüm bulamadım![]()
Hisse grafiklerine her zaman yýllýk bakýn deniyor.
Twitter'da daha kýsa vadeli grafikleri gösterip buradan tepki gelir, destek çalýþtý vs deniyor ama þiþmiþ hisselerde öncesine bakmak gerekir.
Bunun dýþýnda bazý hisselerde mevsimsellik var, o tip durumlarý da göz önüne almak lazým, endeks bazýnda grafiklere de bakmak gerekebilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bu iþte borsada fýrsatlarýn hiç bitmediðinin göstergesi, her gün para daðýtýyorlar burda, yeterki iyi strateji belirleyebilmek. Mesela düþen trendde ne yapýlýrsa parayý katlayabilirizi buldunmu köþesin, mutlaka bir gün bi yerden dönücektir ve düþen trend yerini yükselen trendde býrakacaktýr.![]()
Ýþte mutlaka dönücek o günde hisseler yerle yereksan iken sende para olmasý ve cesaret lazým olucaktýr. Endekis
Nerden döner konusu ise hep muallak
Bazý otoriteler 5binden döner diyo bazýlarý 6900 den, kimbilir belkide bugün gördüðü dip en diptir, asla bilemeyiz![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Böyle günlerde volkan konak ilaç gibi geliyor
https://www.instagram.com/reel/C0uJy...E1MWVjZGVmZQ==
bir halt olacaðý yok.
Dönüþ için genelde güniçi aþýrý satýþýn panik havasýnýn olmasý beklenir, daha henüz panik görmedim yavaþ ateþte piþen kurbaða gibiyiz þu an.
SM-A525F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri