soruluyor bulut haftalýk graf diyorsun ne demek istiyorsun diye öðrenmek isteyen arkadaþlar var.
sn seloo ya cvp verirken paylaþayým graf anlaþýlsýn diye basit olarak belirttim.
1-2 haftaya tamamlanýr 2.58 altý haftalýk kapanýþlarda satýþýn devamýný beklerim onuda grafa koydum.
ben bu kadar bozucaklarýný düþünmüyorum 2.58-59 bandýndan dönüp bilanço dönemi 2.94 geçilirse 3.15 kadar hareketin devamýný beklerim katalizör seçime giderken tek elle yönetilen bir borsada yukarýda girilmek istenecekdir diye düþünüyorum , diðer bir konu Bize gösterilen bankalara giren yabancý alýmlarý emekli ve yatýrým fonlarýndan çýkýp dýþarki hesaplardan alýnan mili yerli oyuncularsa o ayrý , ha gerçekten yabancý alýmýysa ocaðýn 2. haftasýndan sonra diðer tahtalardada týrtýklamalarla hareketin devamýný beklerim.
Arada hükümet ocak içinde katalizör haber koyacaðýnýda düþünüyorum sadece kalkýþ için ateþ gerekli
dip not 2.58 kýrýlmamalý bu seneryom için.
ya arkadaþ bu ne yahu biraz birþeyler atýþtýrýyamýn dedim býraktým
lucky nerden buluyosun bunlarý
Kurt adam mý bu nedir
U çocuklar ya dayak yiye yiye adam olur yada okumayý býrakýr pust olur. Büyük yabancýlar gelirse spk nin bozuk gözetiminde haçlý savaþý yaparlar. Ortam çok müsait buna
Sn Keremalkm mecburen bu tondan gidiyor.Baþýna gelenler malum..Ýyi geçinecek.
Bu tezgahýn kimler tarafýndan kurulduðu çok net ve isimler dahi belli bende biliyorum. Ama nasýl dokunulur onu bilmiyorum iþte.
Hem ak borsacý hem de kara borsacý ne ararsan var bu tezgahta. Mesela Ufo Yat(tanýmlanamayan objeler yatýrým)sahibi çok aþinadýr bu iþlere örneðin ama ak deðildir mesela.!!!
Çýkýp siyasilerden birileri borsa þöyle oluyor böyle oluyor diye Tweete veya tv de konuþmaya baþlarsa ATEÞ yanacak demek benim graf için![]()
Yer Ýmleri