GEdik ve ÝNfo tabandan bu hacimde alýcý olmayacaðýný bile bile neden kredili kaðýtlarý veriyor tabana..?
az göster, taban kalksýn,rahat rahat sat..
ilginç.. iþ mi öðreteceðiz bunlara!!
GEdik ve ÝNfo tabandan bu hacimde alýcý olmayacaðýný bile bile neden kredili kaðýtlarý veriyor tabana..?
az göster, taban kalksýn,rahat rahat sat..
ilginç.. iþ mi öðreteceðiz bunlara!!
sindoma,þimdi þu meseleyi netliðe kavuþturalým. ve teknik analizin karýn aðrýsý þifa bulsun.
mesela altta 7205 diyorsun...Onu kýrmak demek nedir?
Saatlik-4 saatlik kapanýþ görünce KIRMIÞ olur mu?
Misal saatlik kapanýþ ise mesela 7150 den kapandý...Poz. kapattýk veya short olduk...
Diðer saat stoplatýp kapanýþ 7400 yaparsa ne yapacaðýz...
EN ÖNEMLÝ NOKTA KIRMAK DEMEK NEDÝR????SAATLÝK-GÜNLÜK KAPANIÞ MI?
Yarýn dan itibaren yeþil oluruz diye düþünüyorum herkes satacaðýný satacak parasýný cebine koyacak bizbize kalacaðýz
Dün gece fanatik FB birine uzun vade yatýrým yapmak için golts arzum çelebi dedim. Bende gittim medikalciyi yüklendim alsat alsat imaným gevredi. Çok aþaðýdan aldým ama stresi bitirdi beni.
Abka sen bu denklemi 2 sendir çözemedin bu saatten sonra senin için önemli deðil anlatýyorum nedense hep sen soruyorsun basitte anlatýyorum benim yorumlarýmda þort long diye tabirler varmý yok saatlik trade iþlemleri kanal diyorum bant yazýyorum içinde dönüyor oyun diyorum sen hala Doktor bu ne diyorsun
7205-7410 bu bant aralýðýnda oyu dönüyor demiþim 2 gündür üst alt banta göre stoplos veya pozisyon artýrýrým 240 dk grafa dönerim o çalýþmaya devam ederse günlüðe dönerim yani kademeli oyunun devamlýlýðýna bakarým
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Abka ,
alýnma bak þimdi çocuklar uyguluyor canlý anlatayým diye kanal kýrýlýmý 7410 üzeri + 200=7610 bandýný 240 dk grafta takip ederim bu alanda tahtalarýmla oynarým![]()
Yer Ýmleri